To je to što me zanima!

Tom Cruise bi mogao zatvoriti ovogodišnje Olimpijske igre?

Glumac je svoju vratolomiju navodno snimio još u ožujku, a izvor za strane medije je rekao kako nitko nije pretpostavio da bi to moglo biti povezano s Olimpijskim igrama
Vidi originalni članak

Prema pisanju stranih medija, Tom Cruise (62) mogao bit zatvoriti Olimpijske igre u Parizu. Slavni glumac će se navodno 11. kolovoza padobranom spustiti na znak Hollywooda u Los Angelesu, koji će 2028. godine biti domaćin Olimpijskih igara, piše TMZ.

POGLEDAJTE FOTOGRAFIJE FOTO U Garifulu je jeo knez od Monaka, Tom Cruise, Modrić, Jordan, Bono Vox, Bellingham...

Njegovu vratolomiju snimili su još u ožujku, piše TMZ.

Izvor za strane medije je rekao kako nitko nije pretpostavio da bi to moglo biti povezano s Olimpijskim igrama. Navodno snimka prikazuje glumca kako putuje avionom noseći zastavu od Francuske do Kalifornije te završava njegovim skokom padobranom niz kultni znak Hollywooda. 

Kako pišu tamošnji mediji, iza ovog projekta stoji produkcijska tvrtka "Fulwell 73", a njihova je namjera obilježiti primopredaju s Los Angelesom u kombinaciji s atrakcijama koje će se održavati uživo.

RECEPTI ZA ZVIJEZDE Holivudska krema hrli u Gariful. Ribar Mijo: 'Luka Modrić si je sam ulovio ribu za ručak...'

Cruise je još 2004. godine uoči ljetnih Olimpijskih igara u Ateni pomogao nositi baklju kroz Los Angeles.

Isprobaj Oranž za 10 centi mjesečno i besplatno gledaj Pickbox. Provjeri ponudu na https://www.24sata.hr/24oranz.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • šb-dn 03.08.2024.

    Olimpijske nakaradne igre su za mene završile, od sada će ići sve više u prilog woke degenerecima. Nije to svijet kojeg želim da mi djeca prate. LA 2028 će samo pokušati nadmašiti degenerike iz Pariza i po tome će ostati upamćene.

Komentiraj...
Vidi sve komentare