To je to što me zanima!

Tko je žena sa zastavom koja je bila na svadbi Liama Stewarta? 'Zaštitari su je dva puta udaljili'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Gospođa je došla ispred crkve čestitati mladoj na udaji za sina Roda Stewarta, a odabir njezinog outfita sve je iznenadio
Vidi originalni članak

U petak sudbonosno 'da' izrekli su hokejaš Liam, sin glazbenika Roda Stewarta, i Nicole Artukovich, čija je obitelj porijeklom iz Konavala i Hercegovine. Na vjenčanju stigli su brojni gosti, a ispred crkve sv. Ignacija u Dubrovniku, fotografi su 'ulovili' damu koja je odlučila odjenuti zanimljivu odjevnu kombinaciju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na sebi je imala hrvatsku zastavu, a u prvom planu je bio hrvatski grb. Kako je doznao Dubrovnik INsider, gospođa uopće nije bila gošća svadbe, već prolaznica koja je željela čestitati mladoj. Zaštitari su je dva puta pokušali udaljiti s vrata crkve.

Nakon što su u dubrovačkoj crkvi sv. Ignacija na Jezuitima rekli sudbonosno 'da', Liam Nicole s ostalim gostima slavlje su nastavili na tvrđavu Lovrijenac.

LUKSUZNO VJENČANJE Strani mediji pišu o svadbi sina Roda Stewarta u Dubrovniku: 'Tu su snimili legendarnu scenu'

Zapjevala je klapa Kaše, a nastupio je i saksofonist Željko Barač. Kasnije se party nastavio uz DJ-a. Gost iznenađenja bio je Petar Grašo.

Idi na 24sata

Komentari 59

  • Djinghis 02.06.2024.

    Ajde naučite neke stvari iz hr.povijesti !!! Zastava sa prvin bilin poljen nije ustaška, ja iman jednu iz 1990. i taj bila prije ove današnje! Ustaška je zastava kad ima slovo u u pleteru!

  • ivanz 01.06.2024.

    Primitivka....😂 Zna se od kuda se je spustila...😂 Dobro da postoji ta bogomdana granica koja odvaja nas Hrvate od tih primitivaca...

  • liliZG2.0 01.06.2024.

    reklama za Ožujsko

Komentiraj...
Vidi sve komentare