To je to što me zanima!

Tko je kuhar Salt Bae koji je gnjavio Messija? Zabranili su mu da dođe na iduće prvenstvo

Nusret je rođen u siromašnoj obitelji u Erzurumu u Turskoj 1983. Njegovi nisu imali novca pa se prestao školovati i sa 14 godina počeo izučavati mesarski zanat
Vidi originalni članak

Dovoljno mi je samo ga gledati i više nisam gladna jer počnem misliti na nešto drugo, pisale su zaluđene obožavateljice turskog chefa Nusreta Gökçea (39), koji je zbog pokreta kojim soli steak nakon što ga stručno izreže dobio nadimak Salt Bae. Ovih dana o njemu se priča i zbog jedne neugodne situacije nakon što je Argentina pobijedila na SP u Katru. Nusret je silno želio doći do Lionela Messija (35), koji se od njega micao. 

Osim toga, dizao je pehar, 'solio' ga, naslikavao se s igračima i gurao medalje u usta. Zato su gledatelji tražili sankcije jer tvrde da nije smio dirati pehar. Zbog njegova ponašanja su uvedene sankcije - turskom kuharu zabranjen je dolazak na finale nogometnog prvenstva u Sjedinjenim Američkim Državama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nusret je suvlasnik popularnog istanbulskog steak housea Nusr-Et. Ima restorane svudje po svijetu, a a u tim steak housevima stalno dolaze slavne turske, ali i svjetske poznate osobe. Osim što zna s mesom, dobar je i biznismen. Kad je shvatio da se ljudima sviđa taj pokret kojim soli meso, krenuo je pojačano snimati takve videe i objavljivati slike, a to ga je onda vinulo u nebesa.

Ima milijune pregleda, a na društvenim mrežama prati ga 50 milijuna ljudi. Salt Bae rođen je u siromašnoj obitelji u Erzurumu u Turskoj 1983. Njegovi nisu imali novca i morao je prekinuti školovanje i sa 14 godina počeo izučavati mesarski zanat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nusr_et#Saltbae (@nusr_et)

Strani mediji navode da je između 2007. i 2010. volontirao u restoranima u Americi i Argentini da bi stekao iskustvo, a onda je 2010. otvorio restoran i s godinama otvarao podružnice.

SLAVNI TURSKI KUHAR Chef Nusret u Katru je zapjevao s našim navijačima, zaogrnuli su ga hrvatskom zastavom

Pomno odabire meso, nekad mu dobavljač donese 2 tone, a on uzme svega 100 kilograma - toliko mu je bitno da svaki komad bude točno onakav kako je zamislio. 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • žkime 25.12.2022.

    Čovjek koji u svojim kuharskim zahvatima radi preseranse.

  • nepoznatiljudi 25.12.2022.

    Nikad pare vidio pa se kurci sad

  • Mrduša Donja 23.12.2022.

    Kolinda sindrom!

Komentiraj...
Vidi sve komentare