To je to što me zanima!

Timovi će se boriti s visokim očekivanjima gostujućeg chefa: 'Baš izuzetno teška mušterija'

Cijenjeni zagrebački chef i ugostitelj Igor Gudac u novoj epizodi 'Hell's Kitchena' pridružiti će se Gretiću i s njim obilaziti kuhinje, davati kandidatima sugestije i ocjenjivati jela
Vidi originalni članak

U showu 'Hell's Kitchen' nakon večere u kojoj su crveni opet odnijeli pobjedu, ali i dobili novog člana jer je Marjana prešla iz plavog u crveni tim, danas su kandidati u iščekivanju novog izazova u kojem će im Marjana pokazati kako se snalazi u kuhinji. Bit će svjesna da ne može zavrijediti povjerenje u jednom danu, ali kao i uvijek, svemu će pristupiti prilično optimistično.

'HELL'S KITCHEN' Crveni pobijedili u izazovu pa osvojili masterclass i oduševili chefa: 'Bez ijedne zamjerke...'

- Vjerujem u njih, vjerujem u sebe i mislim da će to sve skupa na kraju biti dobro - reći će.

Danas će na redu biti izazov pripreme vegetarijanskih jela, točnije predjela, glavnog jela i deserta, a u sva tri slijeda timovi će morati ukomponirati jednu zadanu namirnicu. Jela će spremati za Toma Gretića, ali i gostujućeg chefa.

NOVA EPIZODA, NOVE DRAME Crveni rasturili večeru, a onda je slijedio šok: Marjana u 'Hell's Kitchenu' zamijenila je timove

Naime, cijenjeni zagrebački chef i ugostitelj Igor Gudac u novoj će se epizodi pridružiti Gretiću i s njim obilaziti kuhinje, davati kandidatima sugestije i ocjenjivati jela.

- Ja očekujem puno. Baš puno - najavit će chef Gudac već na predstavljanju izazova.

Chefovi će u obilasku kuhinja pitati kandidate o jelima, a Roko Ć. imat će problema u komunikaciji s Gretićem i neće moći zapamtiti jela koja sprema njegov tim. I sam će priznati da mu je razgovor s chefom najstresniji dio showa.

BIT ĆE SUZA I OPTUŽBI U novoj večeri u 'Hell's Kitchen' Gretić će šokirat eliminacijama: 'Definirao si što znači licemjerje'

- Pa nije mi stres servirati, nije mi stres kuhati, stres mi je kad moram pričati s chefom, to mi je najgora stvar u životu - rekao je.

Gostujući chef Gudac bit će jednako zahtjevan, ako ne čak i zahtjevniji od chefa Gretića.

- Nemojte više raditi ovakve tanjure, ja sam živčan sad. Uzrujan sam zato što niste poštovali namirnicu - kritizirat će neke kandidate.

- Teška mušterija, baš izuzetno teška mušterija, ono, ajme - komentirat će Chiara.

Kako će se kandidati snaći u bezmesnom izazovu, čije će se ideje posebno svidjeti chefovima i hoće li Roku zaboravljivost u komunikaciji s chefom stvoriti probleme - ne propustite u novoj epizodi 'Hell's Kitchen Hrvatska' u 21:15 na RTL-u! 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare