To je to što me zanima!

Thompson u Istri pjeva u Stanici za tehnički pregled

Organizator koncerta Veseljko Buić otkrio je da će glazbenik nastupati u prostorijama Stanice za tehnički pregled koe primaju deset tisuća ljudi
Vidi originalni članak

Nakon što mu je Grad Pula zabranio nastup u Areni, Marko Perković Thompson ipak će nastupati u Istri. Slobodna Dalmacija prenosi da će Thompson nastupati 14. kolovoza u Dubrovi nedaleko od Labina. Organizator koncerta Veseljko Buić otkrio je da će glazbenik nastupati u prostorijama Stanice za tehnički pregled, za koju kaže da može primiti i do deset tisuća ljudi. Ulaznice se počinju prodavati ovaj tjedan po cijeni od 80 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • rođin rođo1 14.07.2009.

    i opet hvala to je dokaz o demokratizaciji 24sata.osobno smatram da trebate obrisat i komentar od navedenog gospodina koji vrijeđa ovu državu i njene građane 13.07 15:44:22 zamolba nebi vam to trebalo biti teško jer to vam je dužnost i obaveza branit interese ove nam naše Hrvatske.zahvaljujem .

  • rođin rođo1 14.07.2009.

    hvala što ste mi pobrisali zadnji komentar od juče 13.7 23:06 . a gospodin antifasist1205 koji vrijeđa Hrvatsku i Hrvate sa prozivanjem Ustaša još uvijek dično stoi.to je za pohvalit rad odgovornih i demokratski orjentiranih ljudi u Hrvatskoj.

  • mayhem26 14.07.2009.

    Ma netreba nama arena da uzivamo u Thompsonu,ona je ionako rezervirana za pede.e,barabe,razno razne pevaljke itd.ThoMPson je naš čovjek iz naroda i narod ga voli,a sto se tice Pule gadan grad,jos ruznija vlast.

Komentiraj...
Vidi sve komentare