To je to što me zanima!

Thompson o sinu: Hvala dragom Bogu što ga je ostavio s nama...

Pjevač Marko Perković Thompson se na zadnjem koncertu u Dugopolju obratio svome sinu Anti Mihaelu koji je slušao njegov koncert, ali i koji ga je nagovarao da se vrati nastupima
Vidi originalni članak

Na koncert Marka Perkovića Thompsona u Dugopolju došlo je oko 40.000 ljudi, a jedan od najemotivnijih trenutaka večeri bilo je njegovo obraćanje sinu Anti Mihaelu, koji ga je bodrio iz publike, a zbog čijeg se zdravstvenog stanja 2022. povukao iz javnosti i otkazao nastupe kako bi bio uz njega. No, upravo ga je Ante Mihael nagovarao da se vrati koncertima. 

- Znate, ja večeras ne bih bio ovdje da nije jednog hrabrog momka za kojeg ste vi puno molili, i hvala vam na tome. Hvala dragome Bogu što ga je ostavio s nama, a tebi, dragi sine, hvala što si i večeras s nama. Voli te tvoj tata, kao i tvog brata, tvoje sestre, mamu - rekao je Thompson. 

Bio je to drugi samostalni Thompsonov koncert nakon dvije godine. Prvi je imao u Imotskom, a ranije u kolovozu je nastupio također na stadionu Gospin dolac uz Matu Bulića i Dražena Zečića. Nedavno je objavio i novu pjesmu 'Ako ne znaš šta je bilo'. Stihove je napisao Neno Ninčević. 

U DUGOPOLJU Pale zaruke na koncertu Marka Perkovića Thompsona! Par se poljubio pa krenulo slavlje...

- Opasan je to album - rekao je za InMagazin te dodao da je 'sve na visini, od produkcije, do aranžmana, glazbe, stihova, poruke'. Poručio je i da se Thompson ne libi pričati o sebi i svojoj obitelji na pozornici. 

POJAVIO SE S MAČEM FOTO Baklje, zastave i euforija: Thompson u Dugopolju održao svoj drugi samostalni koncert!

- I o svim tim problemima koje doživljava na određeni način i koje s njim dijeli njegova publika. Tako da to nije samo pjesma za pjesmom - rekao je Ninčević. 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • EthernalEvil 20.08.2024.

    ajde, on je jedan od rijetkih poreznih obveznika kojima se diče porezne uprave.. pošten do bola !! 😆

  • Aglaonema 20.08.2024.

    Želim Thomsonu i njegovoj obitelji sve najbolje.🙂

  • Dalmatinka😇 20.08.2024.

    Zašto su mi izbrisali onako divan komentar,pa idemo ponovo. Nijednog pjevača nisam slusala da s takvom ljubavlju voli i pjeva i svojoj domovini, podsječa mlade hrvate da se nikad ne zaboravi, Marko je jedna jako emotivna dusa za obitelj, vjeru i domovinu, on ne pjeva zato sto nema novaca, on ima po svijetu prijatelje da bi ga mogli umotati u : svilu, kadifu, zlato. Ne brišite mi komentare vi iz redakcije. Istina se mora znati , Ako ne znaš šta je bilo, reči će vam cijela Hrvatska!

Komentiraj...
Vidi sve komentare