To je to što me zanima!

Thompson najavio novi koncert!

Nažalost, i ovaj put mnogi nisu uspjeli kupiti ulaznicu na vrijeme za Markov koncert u Imotskom 8. kolovoz, rekli su nam organizatori koncerta
Vidi originalni članak

Marko Perković Thompson imat će drugi samostalan koncert nakon dvije godine pauze, potvrdili su nam organizatori. Koncert će biti na stadionu u Dugopolju 16. kolovoza. 

'AKO NE ZNAŠ ŠTA JE BILO' Thompson objavio novu pjesmu

- Nažalost, i ovaj put mnogi nisu uspjeli kupiti ulaznicu na vrijeme za Markov koncert u Imotskom 8. kolovoza. Zbog velike potražnje obratili smo se Marku sa zamolbom i željom za organizacijom još jednog koncerta. Nasreću, on je pristao - rekli su nam organizatori koncerta. 

Dodaju da su se zbog lakšeg dolaska i većeg kapaciteta odlučili za stadion u Dugopolju koji udovoljava svim kriterijima za organizaciju velikog koncerta. 

DVA NASTUPA U KOLOVOZU Thompson za 24sata o koncertu u Imotskom: 'Nisam mogao biti imun na želje publike i obitelji'

- Nadamo se kako ćemo ovim koncertom i lokacijom omogućiti svima vama, koji neće uspjeti doći na koncert u Imotskom i bez obzira na to što smo i ovdje ograničeni brojem posjetitelja, da uspijete nabaviti svoju ulaznicu - poručili su. 

Thompson je ranije za 24sata, govorio o novom albumu i koncertu.

-  Nakon nevolje koja mi se dogodila, nisu mi padali na pamet koncerti i nastupi. Nisam imao ni volje ni snage razgovarati niti razmišljati o tome. Međutim, mojoj obitelji je silno stalo, a posebno sinu Anti. Kad sam vidio koliko njih to čini radosnima, u meni se probudila snaga i volja za pjevanjem - rekao nam je pjevač.

Glazbenik nakon dvije godine pauze prvo nastupa kao gost na koncertu Mate Bulića i Dražena Zečića 6. kolovoza na stadionu Gospin dolac, a potom 8. kolovoza ima samostalan koncert u Imotskom. Tjedan dana kasnije nastupit će u Dugopolju. 

Idi na 24sata

Komentari 43

  • Miro MusIin 31.07.2024.

    Podrška našem velikanu Marku!

  • Miro Muslin 31.07.2024.

    Koliko se sjecam, prije rata ni zube nije imao, hodao u tudim gacama.....malo kasnije, dobije pola milijuna eura da ne pjeva, kupuje u Zg stan za 10 milijuna kn...

  • 30.07.2024.

    Pucaj te o zlobe vi koji ga ne volite on je bio i ostao pravi faurit kod većine pravi ljudi mrzitelji su ne bitniiii kvocaj te

Komentiraj...
Vidi sve komentare