To je to što me zanima!

Tereza Kesovija svoj rođendan provodi u bolnici: 'Pala sam...'

Jedna od najvećih glazbenih diva hrvatske glazbene scene, Tereza Kesovija, danas je napunila 86 godina. Nažalost, pjevačica se trenutno nalazi u bolnici, a o slavlju ni ne razmišlja...
Vidi originalni članak

Pjevačica Tereza Kesovija danas je napunila 86 godina, no rođendan neće uspjeti proslaviti jer se nalazi u bolnici. Za Net.hr je rekla da o slavlju ni ne razmišlja. 

- Ja sam u bolnici. Žao mi je, nisam vam u stanju objašnjavati što mi se dogodilo. Pala sam, jako sam se udarila - ispričala je. 

Kesovija je i ranije imala zdravstvenih problema. Prošle godine u kolovozu je također završila u bolnici nakon što je imala infarkt. Tada nam je ispričala kako je Hitna dva puta došla po nju tih dana. 

SLUŠAO JU JE U PARIZU Tereza Kesovija upoznala je Delona: 'Imao je problema. Draži mi je bio Belmondo...'

- Ne volim bolnice, nadala sam se da ću je izbjeći ovog puta. No, nada je bila uzaludna jer mi se nakon toga ponovno zacrnilo pred očima, počela me hvatati nesvjestica, oblio me hladni znoj - ispričala nam je tada. 

Brzo se nakon toga vratila pjevanju te je mjesec dana nakon infarkta već nastupila. 

Jedna od najvećih glazbenih diva hrvatske glazbene scene je tijekom svoje karijere snimila više od 30 ploča, preko 70 singlica te brojne CD-e. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • oki doki 18 03.10.2024.

    Ajde Tereza samo hrabro. Kad ozdraviš ajde opet pjevat Ivanova korita

  • Šteficaaa 03.10.2024.

    Draga Tereza Sretan ti rođendan. Budi hrabra kao i uvijek. 💞💞💞💞💞💞💞

Komentiraj...
Vidi sve komentare