To je to što me zanima!

Tenzije između Rade i djevojaka rastu: 'Neću ultimatume. Ako joj se odlazi kući, široko joj polje...'

Na svom etno selu odlučio je prvu ostaviti Amru, no ona mu je poručila: 'Ako moja kolegica Suzana ode, idem i ja. Zapela mi je za srce'.
Vidi originalni članak

Kod Radoslava Biskupovića u emisiji 'Ljubav je na selu' rastu tenzije između njega i pojedinih djevojaka. Ireni i Ines je još jednom predbacio da ne čiste dovoljno, što su one s nevjericom negirale.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Imamo sve dokaze da čistimo tu kuću svaki dan - Ines je potvrdila.

Na svom etno selu odlučio je prvu ostaviti Amru, no ona mu je poručila: 'Ako moja kolegica Suzana ode, idem i ja. Zapela mi je za srce'.

- Je li to ultimatum? Meni, Radoslavu Biskupoviću, nitko nikada nije davao uvjete... Bilo ti široko polje - poručio joj je.

Rade je odlučio da farmu napušta upravo Suzana, koja mu je od srca zahvalila, no Amra ipak za njom nije pošla!

- Takva je kakva je, dvolična osoba, Jedno priča, drugo radi - poručio je.

Irena je zbog Suzanina odlaska i zaplakala, a Rade je bio uvjeren da su to lažne suze.

Idi na 24sata

Komentari 54

  • eka mala 20.10.2023.

    A Ines?Simpatična je ona,ali ima govornu manu,a tek kako izgleda.Jel ona takva jer se sva napumpala,operirala i što već radila ili se tako rodila?Ako se operirala loš joj je doktor.

  • Forrest Gump 20.10.2023.

    a što je ovaj došao zapravo ispromovirat osim svog nasilništva??? 1.) onu svoju betonjaru naziva ETNO selom (wtf?!)... dobro jel njemu jasno što znači ETNO? Etno obilježava tradicionalnu izgradnju izvornim stilom sredine, okruženu autohtonom prirodom, a što je on napravio? megatonama betona napravio bunkerčinu i zalio svaki pedalj zemlje i prirode tom betončugom... 2.) naziva taj bunker etno SELOM, a od "sela" ima samo 1 kuću okruženu nepreglednom plohom betona... koja perfidna prevara 3.) došao ispromovirat svoju Rivu u kojoj je jedini radnik... prvo trebalo bi mu pod hitno poslat sanitarnu inspekciju u onaj objekt, ona pećnica nije vidjela krpu i vodu (a kamoli deterdžent) desetljećima... drugo kad svratiš pogled na tripadvisor recenzije shvatiš da je lik jednaki nasilnik i prema svojim gostima... recenzije objekta su poražavajuće - jedva dvojku ima... u komentarima gostiju: hrana odvratna, svađa se s gostima (ćelavi vlasnik), pred gostima otpad iz tanjura baca u more (gošća priložila i dokaznu fotografiju), posluženi pribor za jelo s ostacima hrane prethodnog gosta i sl... ono jedan teži dilentatizam i u poslovnom smislu... 4.) ja jednostavno nemam riječi za tog čovjeka... toliko nekulture, nepristojnosti, agresivnosti, nasilništva... u nekom svom komentaru sam ga usporedio sa Shrekom (čisto vizualno), močvarnim bićem izmišljene animirane priče, sa primitivnim karakterom i močvarnim higijenskim navikama... ovim putem se duboko ispričavam Shreku!!!

  • važno. je zvati se ernest 20.10.2023.

    I Radoslav i Branko škrti,ti ne bi nikada nikome ni kavu platili.

Komentiraj...
Vidi sve komentare