To je to što me zanima!

Taylorini fanovi i dalje se druže u Beču, razmjenjuju narukvice: Ne mogu zamisliti život bez nje

Iako svoju ‘'kraljicu', kako je od milja zovu, neće vidjeti, odlučili su iskoristiti sve što im boravak u Beču pruža. 'Bila sam devastirana kada sam čula vijesti o koncertu', rekla nam je obožavateljica iz Njemačke
Vidi originalni članak

Prošla su dva dana otkako su fanovi Taylor Swift saznali tešku vijest za njih u vezi otkazivanja tri koncerta svjetske pop zvijezde. No, to nije obeshrabrilo popularne ‘Swiftiese’ koji su se i danas okupili u bečkoj Corneliusgasse i zapjevali brojne hitove pjevačice poput 'Shake it Off', 'Blank Space', '22' i druge.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iako svoju ‘'kraljicu', kako je od milja zovu, neće vidjeti, odlučili su iskoristiti sve što im boravak u Beču pruža. Tako su prijatelji Noam i Sarah iz Izraela došli s narukvicama u XXL izdanju pa su ih poklonili svim obožavateljima tako što su ih ostavili na drveću u popularnoj ‘Swiftie’ ulici. 

BROJNI NA ULICAMA Beč postao centar tužnih fanova Taylor Swift: 'Uzela sam tabletu za smirenje zbog otkazivanja...'

- Za izradu mi nije trebalo dugo, takve narukvice sam slagala još kao dijete pa mogu reći da sam profić u tome - rekla nam je Sarah (24) koja je istu napravila i prijatelju.

- Ostavit ćemo ovu narukvicu svim ‘Swiftiesima’ koji su došli ovdje i planirali uživati u izvedbama naše Tay - dodao nam je Noam (24).

Prijatelji su od malena, a Taylor jednostavno obožavaju zbog njezine emocije.

- Uz njene pjesme doživite brojne emocije, od tuge zbog nečega lošeg u životu, poput prekida veze, pa sve do te neke posebne emocije kada ste kao 'kraljica svijeta' i imate osjećaj da možete osvojiti svijet - objašnjava nam Sarah.

STRAŠNO Detalji krvavog plana: Planirali se automobilom zabiti u ljude, vježbali su to. Glumili policajce

- Tay mi je pomogla u brojnim nedaćama u životu, ne mogu zamisliti život bez nje - napominje nam Noam.

Među jednim od vodećih vokalistica u Corneliusgasseu bila je Eli (20) iz Njemačke.

- Da, bila sam devastirana kada sam čula vijesti o koncertu, došla sam tu vidjeti svoju Tay jer je stigla u susjedstvo i bila bih luda da sam to propustila - dodaje nam.

Ona je došla s prijateljicama koje su također dugogodišnje prijateljice, a jednu prijateljicu 'preobratila' je da postane ‘Swiftie’.

- Jednostavno sam joj pustila neke Taylorine pjesme i objasnila što je Taylor htjela poručiti kroz njih i tako je 'prešla na našu stranu' -kroz smijeh nam govori.

TUGA U BEČU VIDEO Fanovi i dalje neutješni: Pjevaju hitove Taylor Swift i dijele narukvice jedni drugima

Sada se upoznala s brojnim obožavateljima, a razmijenila je i narukvice.

- Narukvice sam mijenjala s brojnim novim prijateljima iz SAD-a, Rumunjske, Austrije i tako dalje, ma skoro cijeli svijet imam na rukama - zaključuje simpatična Njemica.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • jebote.gdje.ja.to.živim. 10.08.2024.

    Dječja posla

  • Aglaonema 09.08.2024.

    Budale

  • Korni_ 09.08.2024.

    Umisto da budu sritni što su izvukli živu glavu oni kukaju i cendraju po Beču i internetu..Veliki broj ih triba psihijatru.To nije normalno što izvode zbog nje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare