To je to što me zanima!

Taylor Swift zatvara europski dio turneje, vraća se u SAD...

Turneja se u listopadu vraća u Sjedinjene Američke Države, a završava u kanadskom gradu Vancouveru u prosincu
Vidi originalni članak

Taylor Swift će u utorak završiti europski dio svoje rekordne turneje Eras u Londonu, gdje obožavatelji imaju posljednju priliku vidjet njen spektakularan nastup u Europi.

NAKON TAYLORINIH OTKAZANIH KONCERATA Pojačat će sigurnosne mjere na koncertima Coldplaya u Beču

Američka kantautorica se prošlog tjedna vratila na stadion Wembley u Londonu, na kojem je u svibnju održala tri koncerta, kako bi odradila pet dodatnih nastupa. Sva tri koncerta u Beču otkazana su zbog terorističkih prijetnji.

Neki od 195.000 razočaranih obožavatelja u Beču požurili su kupiti ulaznice za njene nastupe u Londonu na stranicama za preprodaju, gdje su se prodavale za deseterostruko veće cijene od prvotnih.

AMERIČKI IZBORI Donald Trump objavio fotku lažne potpore Taylor Swift: 'I ona želi da glasate za Trumpa'

Eras, prva turneja koja je zaradila više od milijardu dolara, uključuje svih 11 studijskih albuma Swift u zasebnim sekcijama. Kritičari su nahvalili njenu izvedbu kao i scenografiju nastupa. Obožavatelje koji su stigli na Wembley dočekale su stroge sigurnosne provjere.

Iako je britanska policija rekla da nema ničega što bi upućivalo na to da bi događaji u Beču mogli utjecati na nastupe na Wembleyu, na stadionu je prisutno primjetno veliko osiguranje.

PLANIRA IZNENAĐENJE? Austrijski mediji: Taylor Swift bi mogla ipak nastupati u Beču!

'Tay-gating', praksa okupljanja ispred stadiona bez ulaznice, što su tisuće ljudi učinile u Münchenu prošlog mjeseca, zabranjena je s obzirom na to da vlasti nastoje umanjiti rizike izvan stadiona, koje je teže kontrolirati.

Turneja se u listopadu vraća u Sjedinjene Američke Države, a završava u kanadskom gradu Vancouveru u prosincu.

POGLEDAJTE MARATON VELIKOG INTERVJUA:

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Zgrozen 21.08.2024.

    Ma je, sve to stoji najbolja na svijetu i najbogatija ali ne znam niti jednu njezinu pjesmu. Morat cu se malo potruditi i barem nesto pogledati na youtube da bas ne ispadnem primitivac koji je ignorira. Iako ne vjerujem da je to moj stil ali uspjesnost joj se ne moze ignorirati, rusi sve rekorde.

  • Tigarmijau 21.08.2024.

    Picka i pol!

Komentiraj...
Vidi sve komentare