To je to što me zanima!

Taylor Swift u šoku nakon teške tragedije u Engleskoj: 'Djeca su samo bila na tečaju plesa, užas'

Pjevačica se oglasila na svom Instagram profilu, a svoju izjavu, također na Instagramu, dali su i princ te princeza od Walesa, William i Kate
Vidi originalni članak

Svjetska pop senzacija Taylor Swift (34) neutješna je nakon tragedije koja se dogodila na jednom dječjem događaju inspiriran glazbenom zvijezdom u Ujedinjenom Kraljevstvu. O svemu se oglasila na svom Instagram profilu u obliku Instagram priče.

Naime, troje djece izbodeno je do smrti na satu plesa i joge na temu Taylor Swift u Southportu u Engleskoj. Dvoje djece u dobi od šest i sedam godina preminulo je u ponedjeljak, 29. srpnja, dok je treće dijete, 9-godišnja djevojčica, preminulo u ranim jutarnjim satima u utorak.

OGLASILA SE POLICIJA VIDEO Užas u Engleskoj: Dvoje djece ubijeno u napadu nožem, policija uhitila mladića (17)

- Užas jučerašnjeg napada u Southportu neprestano me obuzima i potpuno sam u šoku. Gubitak života i nevinosti te užasna trauma nanesena svima koji su bili tamo, obiteljima i onima na licu mjesta - rekla je pjevačica na Instagramu.

U napadu je ozlijeđeno osmero djece, a petero su u kritičnom stanju. Ozlijeđene su i dvije odrasle osobe koje su također u kritičnom stanju. Tamošnja policija potvrdila je kako su uhitili 17-godišnjaka povezanog sa strašnim zločinom.

- To su bila samo mala djeca na tečaju plesa, ne znam kako uopće prenijeti svoje sućuti tim obiteljima - dodala je pjevačica.

NASMIJALA FANOVE Taylor Swift 'bocnula' Ryana Reynoldsa: Evo što mu je rekla

Princ i princeza od Walesa, William i Kate, također su se obratili na svom službenom Instagram profilu.

- Kao roditelji, ne možemo ni zamisliti kroz što prolaze obitelji, prijatelji i voljeni onih koji su ubijeni i ranjeni u Southportu. Šaljemo našu ljubav, misli i molitve svima koji su uključeni u ovaj užasan i gnusan napad. Hvala i hitnim službama koje su, unatoč najstrašnijim prizorima, pokazale suosjećanje i profesionalizam kad ste svojoj zajednici bili najpotrebniji - stoji u njihovoj izjavi.

PJEVAČ ZA 24SATA Škender je rekonstruirao svoju tragediju u spotu: 'Neki žele što više novca, meni je glazba lijek'

Podsjetimo, princ William bio je sa sinom Georgeom i kćeri Charlotte na londonskom koncertu globalno popularne pjevačice. Tom prilikom napravili su i zajednički selfie, a na X profilu princeze i princa od Walesa objavili su fotografiju nastalu nakon koncerta.

- Hvala Taylor Swift na odličnoj večeri - stoji u opisu fotke.

Pjevačica je i dalje na svojoj 'Eras Tour', s kojom je ušla u povijest jer je prva pjevačica koja je tako uprihodila više od milijardu dolara.

Taylor svojim koncertima doslovno trese sve. Prošlog mjeseca nastupila je u Škotskoj, a Britanski geološki institut objavio je kako su zabilježili seizmološke aktivnosti šest kilometara od mjesta koncerta.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • taki vaki naki 30.07.2024.

    Ubojica porijeklom iz Ruande, očito neprilagođeni roditelji iz Afrike pa onda i mali, ubija u zemlji koja ih je primila i u kojoj je rođen... BBC NEWS: “A 17-year-old male was born in Cardiff to Rwandan parents.“; Yahoo News: “The youth is originally from Cardiff, in Wales, moved to the Southport area with his Rwandan parents when he was aged six.“

Komentiraj...
Vidi sve komentare