To je to što me zanima!

Časopis Time izabrao: Pjevačica Taylor Swift je osoba godine

Naslovnicu Timea krasi lice pop pjevačice Taylor Swift koja je proglašena osobom godine, a ova marljiva glazbenica može se pohvaliti s još nizom uspjeha u posljednjih godinu dana
Vidi originalni članak

Taylor Swift je prema američkom časopisu Time, proglašena osobom godine. Tradicijski, Time bira 'osobu godine' već od 1927., a na popisu osvajača te prestižne nagrade nalaze se svjetski lideri, aktivisti i kulturni ikone.

NAJTRAŽENIJA UMJETNICA Ima li joj kraja? Harvard uvodi kolegij o Taylor Swift, a sada je postigla i još jedan novi uspjeh

- Ovo je najponosniji i najsretniji trenutak u mom životu. I ovo je najkreativnija, najispunjenija i najslobodnija faza mog života - rekla je Taylor nakon što je dobila 'titulu'.

Njena postignuća samo rastu iz dana u dan, a uspjehe niže kao od šale. Ova poznata pop zvijezda zbog pisanja tekstova uspoređivana je s Bob Dylanom, Paul McCartneyjem i Joni Mitchell.

Kao poslovna žena izgradila je carstvo vrijedno, prema nekim procjenama, preko milijardu dolara. Njena 'Eras' turneja zaludjela je svijet. Zaradila je gotovo 850 milijuna dolara za 66 nastupa. Taylor odradi više nastupa od puta, a često uzima dan za odmor i oporavak.

'TAYLOR I NJEZIN SVIJET' Harvard uvodi kolegij o Taylor Swift: 'Ona mijenja gradove...'

- Ne izlazim iz kreveta osim kako bi si uzela hranu i odnijela je natrag u krevet i tamo pojela - rekla je za Time.

Ovom prestižnom nagradom pohvalila se dobitnica čak 12 Grammy nagrada i na svom Instagram profilu pa se našalila objavivši fotografiju snimanja.

- Time: 'Voljeli bi vas imenovati osobom godine'. Ja: 'Mogu li ponijeti svoju mačku?' - napisala je Taylor na fotki na kojoj pozira s mačkom za naslovnicu.

Inače, prošle godine titula je pripala Volodmiru Zelenskom zbog hrabrog vođenja zemlje tijekom ruske invazije, dok je 2021. godine nagradu osvojio američki milijarder Elon Musk.

Taylor je prva zvijezda koja je samostalno osvojila tu titulu. 

 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • xOOx 06.12.2023.

    kad je ossoba godine pjevac, znas koliko su se svi ostali iskazali....

  • mars7 06.12.2023.

    popularna je ovo njezina godina

  • Sunceve zrake 06.12.2023.

    Osoba godine je 35-godisnja zena koja ima mentalni sklop 15-godisnjakinje..,

Komentiraj...
Vidi sve komentare