To je to što me zanima!

Taylor Swift izazvala euforiju na koncertu: Na pozornicu je izvela svog dečka Travisa Kelcea...

Nisam mislila da ću doživjeti dan kad će Taylor dovesti dečka na pozornicu kao dio njenog nastupa. Šokirana sam, pisali su fanovi na društvenim mrežama
Vidi originalni članak

Pjevačica Taylor Swift (34) nastupila je u nedjelju u Londonu, a svoje fanove je oduševila gostom iznenađenja. Naime, Swift je na pozornicu dovela svog dečka, nogometaša Travisa Kelcea (34). Travis je s Taylor izveo skeč, odjeven u crni smoking, a na glavi je nosio i šešir.

U jednom je trenutku podignuo Taylor i nosio ju do crvenog kauča, nakon što je ona lažno izgubila svijest. Tada je, kako prenosi Page Six, nešto šapnuo svojoj djevojci. Potom ju je spustio na kauč gdje je ona skinula svoju dugu haljinu i pokazala svjetlucavi bijeli kostim koji je nosila ispod nje. 

Taylor je iznenađenjem izazvala euforiju kod fanova koji su odmah počeli komentirati skeč na društvenim mrežama.

- Nisam mislila da ću doživjeti dan kad će Taylor dovesti dečka na pozornicu kao dio njenog nastupa. Šokirana sam - jedan je od komentara.

UŽIVAO S DJECOM Princ William se 'razbacao' na koncertu Taylor Swift: Sve je nasmijao plesnim koracima...

- Nije mi uopće žao zbog toga kakva sam bila osoba otkad se Travis Kelce pojavio na pozornici u smokingu sa šeširom. Ja cvatem i nemam želju smiriti se - napisala je jedna korisnica X-a.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare