To je to što me zanima!

Taylor Swift imala koncert na londonskom stadionu, stigao je i posebni gost, a o Beču ni riječi

Među poznatima na koncertu u Londonu bio je engleski glumac Idris Elba (51) kojem je 'London Boy' najdraža pjesma ove pjevačice, tvrdi BBC
Vidi originalni članak

Svjetska pop senzacija Taylor Swift (34) održala je prvi od pet zakazanih koncerata na stadionu Wembley u Londonu, i to tjedan dana nakon što su otkazani njeni koncerti u glavnom gradu Austrije, Beču. Podsjetimo, zbog terorističke prijetnje organizatori su odlučili otkazati sva tri koncerta koja su planirana u Beču 8., 9. i 10. kolovoza, a njeni obožavatelji okupljali su se tada na bečkim ulicama i pjevali kao jedno velike hitove Taylor Swift. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

No, publika u Londonu 'došla je na svoje' pa su tako uživali u brojnim hitovima ove pjevačice. BBC navodi i kako pjevačica provede više od tri sata na pozornici tijekom kojih izvede čak 46 pjesama. Turnejom 'Eras Tour' pjevačica predstavlja svojih 10 'era', odnosno svaka era je jedan studijski album pjevačice.

No, na turneji nema niti jedne pjesme s debitantskog albuma 'Taylor Swift' te za svaki nastup pripremi i dvije posebne pjesme kao 'malo iznenađenje' njenim obožavateljima. Tijekom koncerta na turneji promijeni i čak 16 odjevnih kombinacija.

Među poznatima na londonskom koncertu bio je engleski glumac Idris Elba (51) kojem je 'London Boy' najdraža pjesma ove pjevačice, navodi BBC. Dodaju i kako je razmijenio 'narukvicu prijateljstva' sa studenticom Siennom Lorenz (19).

- Dala sam mu narukvicu London Boy i pukla je čim ju je dotaknuo pa sam mu dala jednu na kojoj piše 'Style' i on se zahvalio - rekla je za BBC. 

NAPRAVILA PARTY U LONDONU Wembley ima posebna pravila za fanove Taylor Swift: Ona još šuti, ali je imala privatni tulum

Kao gost na londonskom koncertu, Taylor se pridružio Ed Sheeran. Zajedno su otpjevali mashup sastavljen od 'Everything Has Changed', 'End Game' i 'Thinking Out Loud'. 

- On mi je kao drugi brat - rekla je pjevačica za Eda.

Na koncertu nije spominjala otkazane koncerte u Beču, kao ni tragediju u kojoj je ubijeno troje djece u Southportu. No, BBC navodi kako se Taylor privatno čula s obiteljima stradalih u stravičnom napadu u Southportu. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU 'ZEKINE KUŽINE'

Idi na 24sata

Komentari 3

  • zorozimba 16.08.2024.

    Što će sotonjara spominjati Beč.

  • unikatzapo.rat 16.08.2024.

    Izgleda da svi ti fanovi, idolopoklonici - njoj osim para od kojih živi, a koje joj isti osiguravaju - nisu nimalo bitni

  • ISTINA BOLI KAD JU PISES OVDJE 16.08.2024.

    nju treba dobro sprasiti u obje rupice

Komentiraj...
Vidi sve komentare