To je to što me zanima!

Tatjana Dragović objavila fotku u bikiniju s 12 godina mlađim dečkom Vlahom: 'Savršeni ste'

Tatjana je na sebi imala bijeli dvodijelni badić koji je istaknu njezine trbušne mišiće dok je Vlaho pozirao sa šeširom u šarenim kupaćim i pažnju plijenio isklesanim tijelom koje je prekriveno tetovažama
Vidi originalni članak

Bivša manekenka Tatjana Dragović (43) na Instagram profilu objavila je fotku na kojoj pozira s 12 godina mlađim partnerom Vlahom Arbulićem u kupaćim kostimima. Pratitelje je oduševio izgled ovog skladnog para u ljetnom izdanju. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tatjana je na sebi imala bijeli dvodijelni badić koji je istaknu njezine trbušne mišiće. Pokrila se dugom rozom košuljom, a na glavi je imala kapu i zlatne naušnice. Vlaho je pozirao s šeširom i šarenim kupaćim i pažnju plijenio isklesanim tijelom koje je prekriveno mnoštvom tetovaža. 

- Savršen par; Najljepši; Nema dalje - pisali su im pratitelji u komentarima ispod fotke. 

AMBER IVANIŠEVIĆ Kći Tanje Dragović i Ivaniševića zablistala na maturalnoj večeri: 'Prava ljepotica, ista je mama!'

Podsjetimo, Tatjana je bila u braku od 2009. do 2013. godine s našim poznatim tenisačem Goranom Ivaniševićem (49). S Goranom ima dvoje djece, kći Amber Mariju (18) i sina Emanuela (12), a s novim partnerom Vlahom Arbulićem ima kćer Luce (6). 

Bivša manekenka rijetko pokazuje djecu na društvenim mrežama dok partner Vlaho često dijeli fotke s njihovom kćeri.

POGLEDAJTE KAKO JE NA SCENE IZ JUŽNOG VETRA REAGIRAO MIODRAG RADONJIĆ:

Idi na 24sata

Komentari 44

  • danijel horvat 22.07.2021.

    Mlohavo neuhranjena.

  • Pepe 0 20.07.2021.

    Ma nije je Goran spominija u kući slavnih..sada je revoltirana..pa privlači pažnju..kud se baš sad pojavi dva dana nakon njegovog slavnog i ponosnog dana? Njega je bodrila i ponosno gledala njegova Nives iz prvog reda koja ga cijeni i jednostavno moglo bi se reći skromno prati kroz život..

  • 20.07.2021.

    Imaju skupa dite a i dalje joj je decko? Sta pravilnije nebi bilo napisat recimo partner? Inace veze gdje je zena toliko starija od muskarca mi ne sidaju bas, ni vizualno niti ikako drugacije, ali... svatko zna svoje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare