To je to što me zanima!

Tarik Filipović bio kod Oliverova brijača i frizera: 'Vrtlog emocija'

Glumac je nakon posjeta Oliverovog prijatelja, Brice, napisao dirljivu objavu koju je objavio na svojim društvenim mrežama
Vidi originalni članak

Glumac Tarik Filipović (52) posjetio je Borisa Gugića Bricu, velikog prijatelja Olivera Dragojevića. Brico je Tarika primio u svojoj brijačnici na Korčuli, gdje se Oliver šišao i brijao. U brijačnici se nalazi pregršt Oliverovih fotografija, a o tome je Tarik pisao na Instagramu.

UŽIVA NA ODMORU Lejla Filipović pozirala u badiću i pokazala svoju savršenu figuru

- Koliko divnih fotografija koje te ubace u vrtlog emocija. U vremeplov u kojem doživiš i proživiš i ono što nisi… I osmijehom i sjetom vrtiš film onoga što jes. Godinama bismo u 'neko doba noći' Glava, Golemi, Vito, Kotja i ostatak ekipe iz Blata u Luku na 'putnu'. I zore koje bi dočekali s Oliverom… Bio je jedan od najjednostavnijih velikih ljudi koje sam poznavao… Da nije tako ne bi ni bio jedan od najvećih… Šest godina prođe… Kao jučer… A sve će jednom biti jučer - napisao je Tarik u opis objave.

Prisjetimo se, Oliver Dragojević preminuo je 29. srpnja 2018. godine, a karcinom pluća mu je bio dijagnosticiran u kolovozu 2017. Unatoč dijagnozi i kemoterapijama, Oliver je do posljednjeg dana pronalazio vrijeme za obitelj, prijatelje i glazbu. 

FANTASTIČNA AKCIJA Isprobaj Oranž, čitaj sve PLUS+ članke za samo 10 centi te uzmi 30 dana Pickbox NOW pretplate

Isprobaj Oranž za 10 centi mjesečno i besplatno gledaj Pickbox. Provjeri ponudu na https://www.24sata.hr/24oranz. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Linz 07.08.2024.

    Nije to ništa, neki dan kod moje komšinice Joke krava Milka otelila četvorke........................a nije ni muknula !!!

  • 07.08.2024.

    Zašto nisi Lejline hlačice?

  • knjiga_otkrivenja 07.08.2024.

    Totalno dosadan lik koji će ostati upamčen po ničemu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare