To je to što me zanima!

Tamara i Filip iz 'Braka' su otišli napokon na spoj? 'Posebno je!'

Na fotografiji su sjedili za stolom i uživali u jelu i piću. Pored njih je bio i bazen. Filip je za posebnu prigodu nosio crnu košulju, a Tamara ružičastu haljini.
Vidi originalni članak

Poseban spoj s Tamarom, napisao je Filip Belić iz 'Braka na prvu' na društvenim mrežama. Objavio je nekoliko fotografija sa 'suprugom' pa otkrio da se nalaze u Samoboru.

STIŽE U 'LJUBAV JE NA SELU' Farmer Toni za 24sata: 'Gubitak kćeri ne mogu preboljeti, a Dori i meni je presudila treća osoba'

Na jednoj fotografiji su sjedili za stolom i uživali u jelu i piću. Pored njih je bio i bazen. Filip je za posebnu prigodu nosio crnu košulju, a Tamara ružičastu haljini. 

Na drugoj fotografiji bili su u nešto ležernijim modnim kombinacijama. Sjedili su na klupici, a društvo su im pravili njihovi kućni ljubimci - psi. 

Fanove su zajedničke fotografije razveselili pa su im se odmah javili u komentarima ispod objave.

DOKTORICA Petra iz 'Braka na prvu' otkrila neugodno iskustvo iz taksija: 'Za njega nije bilo napojnice...'

'Toliko ste slatki', 'Svi se nadamo da ćete biti zajedno', 'Nemam riječi', samo su neki od komentara.

Prisjetimo se, Tamaru Razum i Filipa spojili su eksperimenti u showu 'Brak na prvu'. Iako nisu 'kliknuli' od samog početka, par je sada postao omiljen gledateljima ispred malih ekrana. Tamara je upoznala i Filipovu obitelj. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • mala vatra 20.05.2024.

    Joj,kaj glume..pa zatreskani su..i to je lijepo

  • trepvo rđi 20.05.2024.

    OVAJ ISTI FREDDY KRUEGER

  • SiLaa 20.05.2024.

    Oni su OK kao frendovi...Vrlo jednostavno glumatanjem velikog prijateljstva i Tamarinog  stalnog prilagođavanja Filipu  doći će do kraja show-a...a to nije koncepcija emisije ..

Komentiraj...
Vidi sve komentare