To je to što me zanima!

Švicarac i njegov Varni paljak su nasmijali sve, sad nam otkriva: 'Htio bih pjevati na Eurosongu'

Okušao se već i u njemačkoj verziji Superstara gdje je ušao u uži izbor kandidata.  Veljković je oduševio cijeli žiri, a u Niki Turković vidi glazbenu srodnu dušu
Vidi originalni članak

Nastup Švicarca Luke Veljkovića oduševio je gledatelje RTL-a u drugoj epizodi 'Superstara'. 20-godišnjak je oduševio i žiri svojim veselim i pozitivnim stavom te smislom za humor pa su jednoglasno odlučili da Luka ide dalje! 

NIJE ZADOVOLJILA ŽIRI Djevojka domaćeg glumca nije prošla u Superstaru: 'Tu se radi o prokletstvu pratećeg vokala'

- Prezadovoljan sam reakcijama na nastup, stižu mi poruke sa svih strana. Mojima je malo smiješno kako sam pristupio cijelom nastupu, a oduševili su se i prijatelji iz Švicarske - priča ekonomist Luka koji je oduševio žiri pjesmom Parnog valjka, ali i benda BLACKPINK - uz čiju pjesmu i pokazao i sjajne plesne korake.

Zaposlen je kao ekonomist, a u slobodno vrijeme obožava izlaziti i družiti se.

- Glazba mi je život. Otkad znam za sebe - pjevam i plešem, odmalena su mi svjetske zvijezde uzor u ovome što radim, volim Arianu Grande, BTS, BLACKPINK... - navodi Luka.

Okušao se već i u njemačkoj verziji Superstara gdje je ušao u uži izbor kandidata.  Veljković je oduševio cijeli žiri, a u Niki Turković vidi glazbenu srodnu dušu.

- Iskreno, svi,  ali Nika i ja smo se negdje našli jer volimo sličnu vrstu glazbe. Drago mi je što im se svima svidjelo! Onaj komentar Tončija Huljića za obrve, taj mi je jedan od najdražih - kroz smijeh dodaje ovaj veseli mladić. 

Njegov gaf s nazivom benda 'Varni paljak' bio je, otkriva, sasvim slučaja.

- Baš mi je drago da sam ljude nasmijao, iako se to dogodilo slučajno. Prije samog nastupa sam u sebi ponavljao ime grupe Parni valjak, a na kraju ipak pogriješio - rekao je. 

Lukina pogreška nasmijala je Hrvatsku, a njegov plesni talent je sve oduševio.

- Za sebe plešem već nekoliko godina, a za ovaj nastup pripremao sam se par tjedana. Drago mi je što se i žiri zabavio!.

Iako je rođen u Švicarskoj, Lukina majka je rođena u Zagrebu pa je uvelike vezan uz Hrvatsku.

- Kada bi mi preseljenje u Hrvatsku doprinijelo glazbenoj karijeri, ne bih dvojio ni trenutka. Razmišljao sam da upišem Glazbenu akademiju u Zagrebu, a volio bih i predstavljati Hrvatsku na Eurosongu 2024. godine pa bi mi u tome preseljenje puno pomoglo. Minimalno sam pet do šest puta godišnje u Zagrebu - zaključuje Veljković. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • AP (Anemična pıčka) 02.10.2023.

    Što je je pjesmu varnog paljka je super otpjevao. A što se tiče Eurosonga, on nije nikakavo mjerilo glazbene kvalitete već godinama u nazad i ne znam zašto bi ozbiljni glazbenici inače težili toj ceremoniji kiča, neukusa i politike.

  • AP (Anemična pıčka) 02.10.2023.

    Što je je pjesmu varnog paljka je super otpjevao. A što se tiče Eurosonga, on nije nikakavo mjerilo glazbene kvalitete već godinama u nazad i ne znam zašto bi ozbiljni glazbenici inače težili toj ceremoniji kiča, neukusa i politike.

Komentiraj...
Vidi sve komentare