To je to što me zanima!

Svi sprdaju glumicu zbog njene haljine: 'Kate, pa to su testisi!'

Uski korzet i poveća suknja na Kate Beckinsale izazvali su brojne komentare na društvenim mrežama kojima se ova glumica vjerojatno nije nadala
Vidi originalni članak

Glumica Kate Beckinsale (51) već je nekoliko dana na meti korisnika društvenih mreža zbog haljine koju je obukla. Iako je inače poznata po dobrom ukusu, a nerijetko voli isticati svoju vitku figuru na crvenom tepihu, izgleda kako je ovog puta ipak odabrala krivu haljinu. 

Naime ona se nedavno u Los Angelesu pojavila u rozoj kraćoj haljini bez naramenica iz ovogodišnje proljetne kolekcije Christiana Siriana.

Mada je u njoj zaista izgledala lijepo, upotpunivši izgled s visokim rozim štiklama i velikim nakitom, korisnici društvenih mreža vidjeli su samo jedno - suknja koja ih je podsjetila na dio muškog tijela. 

OZLJEDE NA RUKAMA I NOGAMA To sigurno boli! Kate Beckinsale pokazala tijelo puno masnica: Nastale na snimanju u Zagrebu?

'Kate, ti znaš da nosiš testise, je l' da?', 'Haljina joj je urnebesna', 'Izgleda kao da zna da je ova haljina promašaj', pisali su na društvenim mrežama, ali osim odabira kombinacije, mnoge je zgrozio i njezin izgled te su tvrdili kako izgleda premršavo. 

'CANARY BLACK' USKORO IZLAZI FOTO Evo na kojim lokacijama u Zagrebu se snimao film s Kate Beckinsale: Bili i na Maksimiru

I nije to prvi put da se glumica susreće s takvim komentarima. Prije nekoliko mjeseci su joj pratitelji na društvenim mrežama također pisali da izgleda premršavo, a tada im nije ostala dužna. 

- Ne, zapravo, gledala sam kako moj očuh umire što je prilično šokantno i moja majka ima četvrti stadij raka, a ja sam izgubila kilograme od stresa i tuge...

Naime, Katein očuh Roy Battersby preminuo je u siječnju nakon što je doživio moždani udar dok se borio s dva oblika raka, koji su mu ranije dijagnosticirani, piše Daily Mail. Ubrzo nakon njegove smrti, i njezinog majci je dijagnosticiran rak.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Rafo 28.10.2024.

    Ne kaže se "Svi sprdaju glumicu", nego "Svi se sprdaju s glumicom" - bar u hrvatskom jeziku.

  • koristnik supstance 28.10.2024.

    Jep, to je.mudo i to dva

  • area 62 28.10.2024.

    Od modnog mačka koji igra za drugu momčad 😱

Komentiraj...
Vidi sve komentare