To je to što me zanima!

Sve tajne izlaze na vidjelo! Tina će zaplakati, a Tiago priznati: 'Evo zašto ne mogu biti s njom'

U posljednjoj epizodi 'Braka na prvu', Tina će reći da nije ovako zamišljala zadnji susret i zaplakati, a Tiago će objasniti zašto ne može biti s njom. Tamara će se otvoriti oko svojih osjećaja o Filipu...
Vidi originalni članak

U prošloj epizodi Klara i Lovre nisu baš najbolje podnijeli isječke svog boravka u sociološkom eksperimentu, a danas ćemo vidjeti rasplet njihove priče, kao i završne razgovore preostalih parova.

- Čemu si govorila da sam zaljubljen u tebe? - zanimalo je ljutitog Lovru dok Klari uopće nije jasno zašto ga je ta izjava toliko uvrijedila. U samoj završnici sezone pred stručnjake će sjesti još četiri para: Ana i Alen, Karmen i Jole, Tamara i Filip te Tina i Tiago.

- Trebala sam drugačije od starta i jedino za tim žalim - reći će Ana stručnjacima, a i Jole će otvoreno komentirati kako nije pretjerano oduševljen svojom bračnom avanturom u sociološkom eksperimentu.

NAKON POSLJEDNJE EPIZODE Klara iz 'Braka' dobila je hrpu poruka podrške, javio joj se i Dalibor Petko: 'Nisi ameba!'

- Karmen je mene totalno privlačila. Ni sekunde mi šanse nije dala - jasan je Jole. Tamara će također biti potpuno iskrena o svojim osjećajima prema Filipu, a Tiago objasniti zašto ne može biti sa ženom kao što je Tina…

- Teško mi je tu sjediti zato što smo taj kauč 'otvorili' ove sezone. Nisam zamišljala da ćemo tako otići iz show - kroz suze je rekla Tina, a Tiago objasnio: "Ne mogu biti sa ženom koja je progresivna, feministica i tako nešto."

DRAMA U ZAVRŠNICI Dame u sukobu! Danijela ljuta na Renatu: 'Pa baš se našla ona prava koja će držati predavanje'

Ne propustite napetu posljednju epizodu četvrte sezone sociološkog eksperimenta 'Brak na prvu' - večeras u 21.15 na RTL-u!

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Cole Younger 11.06.2024.

    Htio bih komentirati gospodičnu Danijelu koja je ispala neka teška žrtva a Klari "kraljica". Dakle nitko od "stručnjaka" pa ni od kandidata ju se nije sjetio pitati jedno , jedino logično pitanje a ono glasi , ako je toliko patila , bila vrijeđana , maltretirana i sve drugo što je navodila , tko ju je tjerao da piše "OSTAJEM" !?. Znači žena je od drugog jutra sa njim krenula ponavljati da je ovakav , onakav ali je SVAKI put na kraju tjedna pisala da ostaje!! Zašto !?. Taj lik nije baš čist ali tko te je silio da uporno ostaješ do samog kraja !?. Čak je na zadnjem zavjetu napisala da "ostaje" jer je mislila da će on napisati da odlazi i kad je on pokazao da ostaje onda je pitala može li ona promijeniti u odlazi jer ionako ostaje zbog njegove odluke i pravila. Žena se pokazala kao netko koga moraš obilaziti u širokom luku pa zato i ne čudi da ima 40 godina i da je sama.Užas od žene , baš ono UŽAS.

  • andi_1 11.06.2024.

    Zanimljivo kak Putler i Vucko imaju pod svojim okom Tv i novinarstvo a kod nas vlada ‚demokracija‘ … vidi se na clancima o jadnom malom covjeku koji se zapalio na Markovom Trgu - a nije se sigurno zbog svadje sa punicom 🤔

  • Message 11.06.2024.

    Tako mlada a već slovenka..

Komentiraj...
Vidi sve komentare