To je to što me zanima!

Sve je bila laž? Paris tvrdi da je Michael najbolji tata

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Policija i liječnici još pokušavaju otkriti koji je pravi uzrok pjevačeve smrti. Jacko će biti pokopan bez mozga. Sve optužbe protiv njega su neutemeljene
Vidi originalni članak

Iako je komemoracija Michaelu Jacksonu bila sinoć u Los Angelesu već se priprema novi koncert njemu u čast. Na njegov rođendan 29. kolovoza u londonskoj O2 Areni priprema se veliki spektakl. U javnost je izašla i pisana potvrda o njegovoj smrti, ali u njoj ne piše uzrok smrti. Policija i liječnici još uvijek pokušavaju otkriti od čega je umro. Također je potvrđeno i da će Jacksona pokopati bez mozga. Iako su ga kroz karijeru pratile optužbe za seksualno zlostavljanje maloljetnika, njegova kćer Paris na komemoraciji je kazala da je on bio najbolji otac na svijetu. Izgleda da je taj dio svoje osobnosti Michael uspio sakriti od javnosti koja ga je često doživljavala sasvim suprotno.

SVI PJEVAČEVI SKANDALI
>>> Jacko je u ožujku 2009. snimljen u Londonu s maskom ispod koje se nazirala rana uzrokovana bakterijom koja jede meso. On tvrdi da nikad nije izbjeljivao kožu.
>>> Jackson se 1996. oženio neuglednom medicinskom sestrom Debbie Rowe. Kralj popa ima troje djece, Michaela Princea (12), Paris Katherine (11) i Prince "Blankett" (7). Njima je u javnosti ponekad stavljao maske kako bi ih zaštitio od medija.
>>> Svijet su obišle slike na kojima se pjevač 2002. s najmlađim sinom Princeom u naručju nagnuo kroz prozor berlinskog hotela. Michael se branio da ga je čvrsto držao.
>>> Michaelovo vjenčanje s Elvisovom kćeri Lisom Marie Presley 1994. godine šokiralo je svijet. Razveli su se dvije godine kasnije. Ona je tvrdila da je u braku bilo seksa, ali nitko joj nije povjerovao.
>>> Iako je Jackson optužen za zlostavljanje maloljetnika istraga je utvrdila kako su optužbe neutemeljene.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • lipica 12.07.2009.

    inace nisam jacksonov fan, ali poslije svega ovoga mnogo mi ga zao... uvijek su ga pratili skandali, svakakve lazi, afere.... grozota.... i sad kao vrhunac svega pokopali su ga bez mozga, pa to je zalosno... imam osjecaj o od njega rade budalu... pustite covjeka nek pociva u miru Bozijem

  • ljubičica 09.07.2009.

    Dan poslije Michaelove smrti neke američke web stranice prenijele su navodnu izjavu sada 29-godišnjeg Jordana Chandlera:\"Nikad nisam želio uništiti Michaela Jacksona,ali me otac natjerao na laži.Sada mogu reći Michaelu koliko mi je žao i moliti za oprost\":

  • ljubičica 09.07.2009.

    ČITATELJ83-kako si tako siguran u to što kažeš?!Svi se pitaju gdje je tijelo,i nagađa se da onda nije ni bilo u lijesu.Paris nije ništa glumila.

Komentiraj...
Vidi sve komentare