To je to što me zanima!

Susan za rođendan dobiva 'plaću' od 32,4 milijuna kn

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Dosad su se njeni menadžeri brinuli da pjevačka senzacija u ničem ne oskudijeva, ali tek na svoj 49. rođendan Susan će dobiti svoju prvu 'plaću'
Vidi originalni članak

Prije nešto manje od godinu dana Susan Boyle (48) osvojila je cijeli svijet nastupom u reality showu 'Britain's Got Talent'. Uslijedila su gostovanja kod Oprah, razni nastupi i snimanje prvog albuma. Njen prvi album 'I Dreamed a Dream' ubrzo je postao najbrže prodavani debitantski album u povijesti s 3,1 milijuna primjeraka prodanih u prva četiri tjedna, a dosad je sveukupno prodala više od 8,5 milijuna kopija. Zbog toga svega mnogi su mislili da Susan 'leži' na milijunima, ali ona će tek 1. travnja, na svoj 49. rođendan, dobiti svoju prvu 'plaću' od vrtoglavih 32,4 milijuna kuna.
- Mnogi su mislili da je Susan već milijunašica jer je album objavila u studenom, ali ona još nije vidjela ništa od tog novca. Dosad su se njeni menadžeri brinuli da ne oskudijeva u ničem, a sada se napokon bliži trenutak u kojem će joj biti isplaćeno sve što je zaradila - kazao je bliski prijatelj pjevačice. Šuška se kako će Boyle sa svojim novim bogatstvnom kupiti novu kuću u Blackburnu, gdje je i živjela cijeli život.
- Slava je nije promijenila, ali Susan je svjesna da će s novcem moći kupiti sigurnost pa zato i traži novi dom - rekao je izvor blizak Boyle. Sljedeći vikend Susan ide u Tokio gdje će za svoj rođendan nastupiti pred 10.000 ljudi. Nakon toga ide na kratku turneju po Australiji.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • cinderella 21.03.2010.

    meni nje na neki način žao..mislim da ju izrabljuju..ima predobar glas,ali nekako mi se čini da je slaba na živcima..ne želim biti bezobrazna,ali to je moje viđenje svega..

  • amihr 21.03.2010.

    drago mi je jako zbog te zenske...zasluzila je jer ima predobar glas...

  • SunTzu 21.03.2010.

    zao mi je ali @predsjednik je u pravu.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare