To je to što me zanima!

Suprugu glumca kritizirali zbog kilograma, a on im odbrusio: 'Nitko vas nije ništa pitao!'

Osim gledatelja, Melanie je ranije otkrila da su joj čak i neki članovi produkcije na početku snimanja serije predbacili njenu kilažu te da su dugo vremena osjećala loše zbog toga
Vidi originalni članak

Glumac Jason Ritter (41) razljutio se na komentare o izgledu koje dobiva njegova supruga glumica Melanie Lynskey (44) kojoj su predbacili da ima višak kilograma.

Melanie glumi u trenutno vrlo popularnoj seriji 'Yellowjackets' pa se našla u centru pozornosti, a neki gledatelji su fokus stavili na njen fizički izgled, te su glumici predbacili da ima višak kilograma.

'BILA JE SAVRŠENA' Holivudski glumac prvi put govorio o smrti voljene supruge

- Priča mog života od premijere Yellowjacketsa. Najgori su oni koji pišu da brinu za moje zdravlje. Ne vidiš me na biciklu. Ne vidiš me kad trčim po parku sa svojim djetetom. Mršavo nije uvijek isto što i zdravo - napisala je glumica na Twitteru i osvrnula se na negativne komentare na njezin izgled.

- Ako itko ima daljnjih komentara, za koje nitko nije pitao, na bilo čije tijelo, neka si ih slobodno trajnom tintom upišu na čelo i bace se direktno u sunce - dodao je Jason.

Osim gledatelja, Melanie je ranije otkrila da su joj čak i neki članovi produkcije na početku snimanja serije predbacili njenu kilažu. Rekla je da je se duže vrijeme loše osjećala zbog toga kako izgleda i da je pokušavala postati nešto što za nju nije bilo fizički moguće.

SHIJU LABEOUFA OPTUŽILA ZA NASILJE Kontroverzni glumac čeka dijete s bivšom: Ona otkrila trbuščić, a paparazzi ih 'ulovili' zajedno

- Gubila sam razum. Imala sam problema u prehrani i neko vrijeme mislila da to neću preživjeti. Nije da sam bila na rubu smrti, no bila sam jako nesretna i kosa mi je počela ispadati - otkrila je glumica. Shvatila je da mora izgledati onako kako izgleda i vjerovati da će ljudi i nekog tko ovako izgleda željeti gledati u filmu ili seriji. Zbog toga je postala zadovoljna sobom i kaže da tako nešto ne možete glumiti.

POGLEDAJTE 3. EPIZODU SERIJALA 'TARIK I BUKI' I OSVOJITE PUTOVANJE!

Idi na 24sata

Komentari 10

  • nap 04.02.2022.

    U pravu je

  • Cherylin 04.02.2022.

    Valjda prođe i ova moda "čubanjki" neke izgledaju s tim usnicama grozno tak da ak je zena zgodna i koji kilo više nema veze

  • Čmar Finger 04.02.2022.

    Ništa bolje od dobre i respoređene količine mesa na određenim djelovima tijela kod žene

Komentiraj...
Vidi sve komentare