To je to što me zanima!

Šulentić se vratila na posao tri mjeseca nakon poroda? Odao ju je kolega fotografijom iz lifta

Voditeljica je rodila 14. lipnja u jednoj zagrebačkoj bolnici. A sada, gotovo tri mjeseca nakon, spremna je ponovno zasukati rukave
Vidi originalni članak

Nakon što je prije gotovo tri mjeseca rodila djevojčicu u jednoj zagrebačkoj bolnici, voditeljica Iva Šulentić (40) spremna je za povratak na posao. Barem se tako čini prema objavama voditelja Ivana Vukušića (42). 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Uputili se na HRT u eleganciji

Ivin dugogodišnji kolega objavio je na Instagramu njihovu fotografiju iz lifta. Kako je otkrio, uputili su se na Hrvatsku radioteleviziju u elegantnim modnim kombinacijama. On u odijelu, dok novopečena majka u crnim širokim hlačama i bijeloj košulji. Kratko je poručio kako već deset godina surađuju.

Šulentić i Vukušić već godinama vode glazbeni show 'The Voice'. Nedavno su započeli i sa snimanjem nove sezone koju ćemo ove jeseni gledati na HTV-u.

EMOTIVNA MAMA Iva Šulentić pokazala kćer: Život sve posloži. Hvala mu, ona je tu

Sretnu vijest otkrila u emisiji

Voditeljica je sretnu vijest o trudnoći otkrila u emisiji 'Kod nas doma'.

- Apsolutno se slažem. Jedino što sam odlučila od svih tih savjeta je ne slušati savjete iz neprovjerenih izvora, nema doktora Googlea, vjerujem samo svom doktoru. Bez straha i bez ikakvih godišnjih i vremenskih okvira upustit ćemo se u sve što nam život donosi i ući u to spremni. Malo sam se raznježila, ali to su hormoni - rekla je Iva početkom veljače.

O trudnoći nije pričala niti je otkrila ime svog partnera. Ipak, mediji su doznali da je Iva u vezi s Brunom Šunjićem, sistem inženjerom iz Zagreba.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • brr 09.09.2023.

    nezanimljiva i dosadna ko proljev

  • negoidiz 08.09.2023.

    ako je beba na nju onda je teška kreštalica, treba pobjeći od toga...

  • 08.09.2023.

    Koja vijest,pa necu moc spavat!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare