To je to što me zanima!

Sudac je odlučio: Evo kada će početi suđenje reperu P. Diddyju

Reper i glazbeni mogul uhićen je sredinom rujna, a optužbe protiv njega su se počele gomilati još prošle godine. Sudac je u četvrtak odredio kada će mu početi suđenje, a do tada ostaje u pritvoru
Vidi originalni članak

Sean Combs, slavni reper poznatiji pod imenom P. Diddy, pojavio se u četvrtak na sudu gdje je određeno da će suđenje protiv njega započeti 5. svibnja iduće godine. Diddy je sjedio kraj svojih odvjetnika, a u sudnici je bila i njegova obitelj. Kako navodi BBC, reper im je tiho poručio svojim kćerima, sinovima i majci da ih voli. 

Uhićen je prošlog mjeseca i to zbog brojnih optužbi, a u svibnju će početi suđenje prema optužnici koja uključuje trgovinu ljudima u svrhu seksualne eksploatacije i reketarenje. 

OGLASIO SE I NJEGOV TIM P. Diddy traži da ga se pusti uz jamčevinu: Evo koliko je reper spreman 'iskeširati' za slobodu

Uz taj slučaj, Diddyja je više ljudi optužilo za seksualni napad, silovanje i seksualno iskorištavanje. On se oko svih optužbi izjasnio da nije kriv, dok njegovi odvjetnici tvrde da su optužbe lažne. 

Gdje i kada će početi suđenje P. Diddyju? 

Sudac Arun Subramanian odredio je početak suđenja za svibanj, i to na sudu na Manhattanu u New Yorku. U četvrtak se reper pojavio na sudu treći put otkako je uhićen. 

Tužiteljica Emily Johnson rekla je na sudu kako vlastima treba tri tjedna da prezentiraju svoj slučaj, dok je Marc Agnifilo, odvjetnik koji brani repera, rekao kako njegovom timu treba jedan tjedan za to. 

Za što je sve P. Diddy optužen? 

Reper je optužen za više kriminalnih djela na federalnom sudu, a osim toga će se suočiti s brojnim tužbama individualaca koji su ga optužili za iskorištavanje i nanošenje štete. 

Što se slučaja na federalnom sudu tiče, Combs je optužen za otmicu, drogiranje i prisiljavanje žena na seksualne aktivnosti. Pritom je, navodi se u optužnici, prijetio nasiljem ili vatrenim oružjem. 

Nakon što je policija pretresla njegovu vilu u Los Angelesu, pronašli su zalihe koje su služile za orgije, poznatije pod nazivom 'freak offs'. Među stvarima su bile razne droge i više od 1000 bočica ulja za bebe. Osim toga, mnogi su ga tužili za silovanje i napad. 

Tony Buzbee, jedan od odvjetnika koji se bavi nekim od tih slučajeva, rekao je da je više od 100 ljudi, muškaraca i žena, tužilo glazbenog mogula, ili će to tek napraviti. Tvrdi kako su neki od njih postali žrtve repera dok su bili maloljetni te da je jedna žrtva imala tek 9 godina. 

Kako navodi BBC, mnogi su odlučili istupiti i tužiti repera nakon što je to prošle godine učinila njegova bivša djevojka Cassandra Ventura, poznata kao Cassie. Ona ga je tužila za nasilje i silovanje. Dan nakon što je podignuta su se nagodili, no Diddy je i dalje tvrdio kako je nevin. 

CARSTVO SE URUŠAVA Sve što trebate znati o slučaju P. Diddyja: Kralj 'bijelih zabava' je sada postao pravi princ tame...

U tjednima koji su slijedili, više je žena tužilo Combsa za seksualne napade, a neke od optužba datiraju još iz 1991. godine. Jedna od njih tvrdi da su je reper i još dva muškarca silovala. Imala je 17 godina. 

On je u prosincu prošle godine odgovorio na brojne tužbe na svojim društvenim mrežama i napisao: Bilo je dosta! 

- Nisam učinio ništa od tih groznih stvari za što me optužuju. Borit ću se za svoje ime, za ime svoje obitelji i za istinu - poručio je. No devet mjeseci kasnije je uhićen. 

Gdje je P. Diddy sada? 

Reper se od 16. rujna nalazi u ustanovi Metropolitan Detention Center u Brooklynu gdje u pritvoru čeka suđenje. Iako su njegovi odvjetnici tražili da se brani sa slobode, tvrdeći kako su uvjeti u pritvoru užasni, sudac je odbio pustiti Diddyja uz jamčevinu zbog opasnosti od bijega. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • jim 55 11.10.2024.

    kad su išle na njegove tulume sve je bilo ok a sad više nije tipično žensko

  • patak Bubi 11.10.2024.

    Više od 1000 bočica ulja za bebe. Nisam znao da ima toliko djece. :)

  • Vlad 11.10.2024.

    On je samo jedan od mnogih poznatih oko kojih se skupljaju lake djevojke na početku a onda im nije dosta to već traže i one koje ONI požele.

Komentiraj...
Vidi sve komentare