To je to što me zanima!

Stručnjakinja Iva komentirala je Tinu i Tiaga, a on joj odgovorio: 'Tko si ti da tako pričaš o meni?'

Tina i Tiago u showu 'Brak na prvu' kliknuli su odmah na početku, ali ipak nisu ostali zajedno. Na kraju su pale i vrlo teško riječi
Vidi originalni članak

Tina i Tiago razgovarali su sa stručnjacima sociološkog eksperimenta 'Brak na prvu', a Iva Stasiow je otkrila kako je puno razmišljala o njima.

FINALE 'BRAKA NA PRVU' Tiago iz 'Braka' rasplakao Tinu, a Tamara je šokirala kandidate priznanjem: 'Da, on mi se sviđa'

- Kako je situacija tekla bili ste jako lijepi par, hvalili smo vas i s vama prolazili kroz sreću... Međutim, kako je bila zadnja ceremonija, ja sam imala misao da će Tiago napraviti to što je napravio - priznala je Iva. 

- Tiago, zapravo si igrač - rekla je Iva, a Tiago joj odgovorio.

- Tko si ti da pričaš da sam igrač - upitao je Tiagu Ivu i dodao zašto je otišao od Tine bez pozdrava. 

MILJENICI PUBLIKE Otkrili istinu! Filip saznao što je Tamari smetalo, a ona priznala: 'I prijateljstvo je sada gotovo...'

- Ja sam nju mrzio na kraju, nisam je mogao ni pogledati kada joj je prijateljica bila tamo. Nisam je čak mogao niti podnijeti - priznao je Tiago, no nije se htio izjasniti zašto nije igrač. 

- Ono što ja kažem vama će biti napad na nju, ne želim ju napadati - odgovorio je Tiago. 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • SiLaa 12.06.2024.

    Eksperti se ove godine nisu nimalo iskazali ; toliko pristrani i neobjektivni da nisu bili ni za slušati ni za gledati tako da je Tiagov nastup , razumljiv..

  • Cole Younger 12.06.2024.

    Dobro joj je rekao. Mislim kakvi su to "eksperti" , baš su se iskazali sa spajanjem parova koji nisu mogli (većina) funkcionirati normalno ni dan-dva !?. Onda na kraju prozivati čovjeka ovako pred svima a nemaš pojma što se događalo kad nije bilo kamera. Kako se ti "stručnjaci" nisu sjetili (moš mislit da nisu) pitati Danijelu zašto je uporno ostajala sa čovjekom kojeg je proglasila da je psiho a Alana su pitali kako to da je ostao sa curom koja mu se od prve sekunde nije svidjela i to je otvoreno rekao.

  • Smarta 12.06.2024.

    dobro, tko je na kraju predlagao "druženje" u troje?

Komentiraj...
Vidi sve komentare