To je to što me zanima!

Stres: Sipa i curry u šumskom tjednu zbunili i profesionalce

Dodatni stres i glavobolju prouzročit će recepti suparničkog tima, pogotovo Željka i Snježanu koji večeras moraju spojiti tri 'šumske' namirnice – gljive, kesten i sipu
Vidi originalni članak

Posljednji je dan kuhanja za Crveni tim, a napetost je na samom vrhuncu jer večeras kući idu dva para natjecatelja showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!'. Dodatni stres i glavobolju prouzročit će recepti suparničkog tima, pogotovo Željka i Snježanu koji večeras moraju spojiti tri 'šumske' namirnice – gljive, kesten i sipu.

Bijeli tim večeras po posljednji put dodjeljuje recepte Crvenim parovima. Ako je suditi po popisima namirnica koji su ih dočekali na kuhinjskim jedinicama, bit će ovo za mnoge natjecatelje zadatak za pamćenje.

Snježana i Željka dobili su neobičan zadatak napraviti polpete od gljiva, kestena i – sipe. Ovaj 'šumski recept' kojeg su dodijelili Branka i Vladimir neće biti jasan niti bračnom paru iz Zagreba, ali niti žiriju.

- Kandidati su, kao i obično, uvijek puni čuda. U receptima koje su dobili ima puno nejasnoća za nas u žiriju, a kamoli za njih - komentirao je Špiček činjenicu da su natjecatelji među sobom tražili savjete kako u sat vremena ispeći punjeno pile, pripremiti bulgur, učiniti zečji but sočnim, a pačja prsa mekanim.

Snježana i Željko potrudit će se napraviti ukusno jelo od kestena i sipe, dok će Ana i Snježana uz Željkin blagoslov izbaciti curry s popisa namirnica i malo 'preurediti' recept kojeg su dobile od Anke i Ivana iz Bijelog tima.

Unatoč tome što će žiri svojim savjetima pokušati pomoći natjecateljima, dva para Crvenog tima  večeras će napustiti natjecanje. Kome nije suđeno postati najboljim kuharom amaterom, doznat ćemo večeras u novoj epizodi kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' u 21:50 na RTL-u.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • ines3 10.03.2016.

    3,2,1 kuhaj...sve super i sve za 5..ali onaj RTL Direkt od pol sata barem unutar emisije...neznam cija ideja i koja finta toga..ali grozno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare