To je to što me zanima!

Strani mediji pišu o svadbi sina Roda Stewarta u Dubrovniku: 'Tu su snimili legendarnu scenu'

Dubrovnik je u stranim medijima poznat kao jedna od lokacija na kojoj se snimala popularna serija 'Igra prijestolja', pa tako i ne čudi da su upravo svadbu sina Roda Stewarta povezali s jednom legendarnom scenom...
Vidi originalni članak

Luksuzno vjenčanje sina Roda Stewarta, hokejaša Liama Stewarta i Amerikanke hrvatskih korijena Nicole Artukovich u Dubrovniku popratili su sa velikim zanimanjem i strani mediji. Nakon što su u dubrovačkoj crkvi sv. Igancija na Jezuitima rekli sudbonosno 'da', mladenci su zajedno s ostalim gostima slavlje nastavili na tvrđavi Lovrijenac. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

A strane medije posebno je zaintrigirala lokacija gdje su se oženili. 

ODUŠEVIO JU JE! Petar Grašo pjevao je na svadbi sina Roda Stewarta! Mladenki Nicole izveo je omiljene pjesme

- Crkva sv. Ignacija bila je u 'Igri prijestolja', u sceni kada je Cersei Lannister (koju glimi Lena Headey) morala gola hodati ulicom dok je lik Hanne Waddingham, Septa Unella, vikala: 'Sramota, sramota, sramota' i zvonila u onome što je sada već ikonska scena - piše Daily Mail

Mirror je pak fokus stavio na bivšu i sadašnju ženu legendarnog glazbenika, Penny Lancaster i Rachel Hunter, koje su obje bile na vjenčanju. Luksuznu svadbu popratio je i magazin People koji je izvijestio kako je mladi par uoči vjenčanja uživao nekoliko dana u Dubrovniku te da su imali i predivan prijem u hotelu. 

Na samoj svadbi vladala je odlična atmosfera koju nije mogla pokvariti niti kiša! Zapjevala im je klapa Kaše, a nastupio je i saksofonist Željko Barač. Kasnije se party nastavio uz DJ-a. Posebno iznenađenje za mladenku bio je pjevač Petar Grašo koji je izveo njezine najdraže pjesme! 

POZNATE BOJE FOTO Na vjenčanju sina Roda Stewarta ova žena je ukrala svu pažnju: Pogledajte što je obukla

Otac mladoženje, legendarni Rod Stewart, također je bio jako dobro raspoložen, a u jednom je trenutku uzeo metlu, pomeo pod, i tako nasmijao sve okupljene. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • HIHOTIĆ 01.06.2024.

    Snajka isti on u mladim danima

Komentiraj...
Vidi sve komentare