To je to što me zanima!

Što ti se dogodilo? Stankica iz showa 'Gospodin savršeni' na novim snimkama šokirala sve...

U narednom periodu moj će sadržaj nekome pokrenuti želudac, a nekome nešto drugo. Odlučila sam podijeliti s vama kroz što sam prolazila godinu dana - napisala je Stankica, ali nije rekla o čemu je riječ
Vidi originalni članak

Reality zvijezda i poduzetnica Stankica Stojanović, koju su gledatelji upoznali u trećoj sezoni RTL-ovog showa 'Gospodin savršeni', zabrinula je brojne pratitelje na Instagramu svojom posljednjom objavom.

PAR IZ 'GOSPODINA SAVRŠENOG' Hana za 24sata otkrila je li vezi s Goranom došao kraj: 'Nisam mislila da će tako daleko otići'

Tamo je 38-godišnjakinja podijelila snimku na kojoj joj je lice poprilično izobličeno i natečeno, a uz istu je otkrila kako je proteklih mjeseci imala zdravstvenih problema.

- U narednom periodu moj će sadržaj nekome pokrenuti želudac, a nekome nešto drugo. Odlučila sam podijeliti s vama kroz što sam prolazila godinu dana - napisala je Stankica na Instagram Storyju, ali nije otkrila o čemu se radi.

MIJO MATIĆ 'Gospodin Savršeni' o godišnjici braka: 'Shvatio sam da ovo nije nešto s čime se šali olako...'

Inače, modna dizajnerica iz Banje Luke do sad je na svom licu radila nekoliko preinaka i nikad nije skrivala da voli estetske korekcije. Jedna od posljednjih stvari koju je ‘korigirala’ na sebi bila je njezin čeljust i brada, a tada su iz Centra za stomatologiju i estetsku medicinu kod kojih je radila zahvat detaljno pojasnili o čemu se točno radilo.

- Kod naše Stankice, uz srednji masiv radili smo i donju trećinu lica, 'jawline' i bradu kako bismo liniju donje vilice učinili ravnom, te donju trećinu lica istaknutijom i ženstvenijom - napisali su tada na svom Instagramu.

MIJO MATIĆ SE OŽENIO 'Gospodin i Gospođa Savršeni' otkrili detalje svadbe: 'Bilo je stresa, ali ne bi ništa mijenjali'

Podsjetimo, Stankica Stojanović izašla je kao pobjednica treće sezone showa 'Gospodin savršeni' gdje je osvojila srce Tonija Šćulca. Neko vrijeme nakon snimanja i završetka showa, Toni i Stankica bili su zajedno. No, vezi je došao kraj, a Stankica je tada naglasila da su ona i Toni ostali u odličnom prijateljskom odnosu. 

Nakon showa, okrenula se izgradnji vlastite karijere i tada je pokrenula vlastiti brend odjeće, a na Instagramu je trenutno prati nešto više od 62 tisuća korisnika.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • danho 06.09.2024.

    TReba staviti o kojim filerima je rijec i o kojoj klinici je rijec, da zene budu na oprezu!

  • KešićIsBack 05.09.2024.

    ja neznam odakle vama ovo ????

  • Corona u jeku 👹 05.09.2024.

    Ajte se nakaradno kopirajte...jedna drugu...da ličite na č u d o v i š t a  😱

Komentiraj...
Vidi sve komentare