To je to što me zanima!

Što se odmaralo, odmaralo se! Princ William opet na dužnosti, pojavio se ponovno s bradom

Ovo je drugi put da je osvanuo s bradom. Prije mjesec dana iznenadio je pratitelje videom, u kojem je s Kate čestitao britanskoj reprezentaciji na uspjehu na Olimpijskim igrama u Parizu
Vidi originalni članak

Princ William (42) vratio se službenim dužnostima nakon odmora sa suprugom, princezom Kate Middleton (42) i njihovom djecom, prinčevima Georgom (11) i Louisom (6) te princezom Charlotte (9). Pojavio se u četvrtak na londonskoj izložbi 'Homelessness: Reframed' s bradom. 

SUKOB BRAĆE FOTO Nekad su bili nerazdvojni, a danas ni ne pričaju: William i Harry godinama se ignoriraju...

Odlučio je zadržati imidž koji je prvi put pokazao prije više od mjesec dana u videu, u kojem je sa suprugom čestitao britanskoj reprezentaciji na uspjehu na Olimpijskim igrama u Parizu.

Cilj izložbe je pokazati javnosti širinu i složenost beskućnika, a istovremeno prikazuje načine kako pomoći ljudima da se angažiraju i razumiju ljude koji su beskućnici. Princ se ondje susreo s umjetnicima koji su svojim djelima pridonijeli projektu. 

Beskućništvo je problem koji William drži blizu srca. Kraljevska obitelj je projekt 'Homewards' pokrenula 2023. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • liliZG2.0 06.09.2024.

    zašto muški imaju potrebu puštati brade kada im krene opadati kosa, i u pravilu vidimo reciprocitet, što više kose fali na glavi to im je brada veća... ne stoji svima brada kao što možemo vidjeti na Williju.

  • 05.09.2024.

    A što si ti pozitivno napravio da smanjiš bezkučništvo ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare