To je to što me zanima!

Što s hranom koja se ne iskoristi u 'MasterChefu'? Meri otkriva: 'Morali smo paziti što radimo'

Meri na TikToku prati više od 100 tisuća ljudi. Osim smiješnog sadržaja, objavljuje i videozapise u kojima kuha
Vidi originalni članak

Iako ste mislili da se to baca jer je to televizija, vjerojatno mislite da oni bacaju kile i kile mesa i ribe na dnevnoj bazi, ali ja vam moram reći da to ide na dvije strane. Dakle, imamo kantinu na Novoj TV gdje se kuha ručak za natjecatelje i ljude koji rade na MasterChefu i jedan dio hrane ide tu, a drugi dio namirnica ide u vilu.

Otkrila je to nedavno bivša natjecateljica 'MasterChefa' i TikTokerica Meri Goldašić na društvenim mrežama. 

POSVETILA SE SEBI Meri iz 'MasterChefa' pokazala transformaciju: 'Prežderavala sam se kao da sutra ne postoji'

Dodala je kako sve što natjecatelji ne iskoriste u emisiji pojedu u slobodno vrijeme.

- Imali smo smočnicu i frižidere u vili i to smo pojeli. Štoviše, ne da nismo smjeli bacati nego smo morali i odvajati tu hranu tako da smo stvarno morali paziti što radimo s njom, ali najvažnije je da se hrana ne baca! - naglasila je nekoliko puta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meri Goldašić (@merigoldasic)

Meri na TikToku prati više od 100 tisuća ljudi. Osim zabavnog sadržaja, objavljuje i videozapise u kojima kuha. 

- Kad bi baš morala odabrati, birala bih društvene mreže. Volim kuhati, ali imam i drugih interesa i još mnogo stvari koje mogu ponuditi ljudima koji me prate. Kuhinja i društvene mreže idu savršeno jedno s drugim jer bez dobrog marketinga nema ni prodaje - otkrila je nakon odlaska iz MasterChefa Novoj TV.

POGLEDAJTE VIDEO: MERI GOLDAŠIĆ REAGIRALA NA AUDICIJU

Idi na 24sata

Komentari 9

  • be yourself 20.11.2023.

    Pohvalno da se ne baca hrana.

  • 20.11.2023.

    Tko je taj show gledao, isto se zapitao??. .Što s neiskorištenom hranom, poluiskorištenom??!!!..A koja je poslužila nekima, za igranje, za show???!!!....

  • zelkan 20.11.2023.

    Bolje da pokrovitelj tu hranu daruje pučkim kuhinjama nego financirati taj cirkus gdje se unaprijed sve zna

Komentiraj...
Vidi sve komentare