To je to što me zanima!

'Što oni to rade?' Voditeljski par 'Dobro jutro, Hrvatska' primio se ozbiljnog posla, brojni u čudu

Brojni gledatelji emisije 'Dobro jutro, Hrvatska' pohvalili su voditelje i njihove pripreme prije emisije, dok neki nisu mogli vjerovati što rade.
Vidi originalni članak

Voditeljski par emisije 'Dobro jutro, Hrvatska' pokazali su svojim gledateljima što još ulazi u opis njihovog posla. Na službenoj Facebook stranici emisije osvanule su fotografije Davora Meštrovića i Zlate Muck Sušec na kojoj voditelji glačaju svoju odjeću.

KOCKICE, KOCKICE... Podrška 'vatrenima'! Voditeljski par oduševio gledatelje svojom modnom kombinacijom...

S glačalom u ruci voditelji su se ozbiljno prihvatili posla.

- Pripada li i glačanje u opis voditeljskog posla? - stoji u opisu fotke.

JEDNA OD NAJDUGOVJEČNIJIH EMISIJA 'Dobro jutro, Hrvatska' slavi 32. rođendan: Doris Pinčić objavila simpatičnu čestitku s kolegama

Brojni gledatelji su pohvalili voditelje i njihove pripreme prije emisije, dok neki nisu mogli vjerovati što rade.

'Svaka čast Davoru i Zlati', 'Bravo, vidi se da su sposobni i posao prihvaćaju ozbiljno, što se mora, mora se pa i glačanje odjeće', 'Vi to mene zezate?!', pisali su u komentarima.

ODLAZAK KOLEGE I PRIJATELJA Voditeljica HRT-a oprostila se od Gašparca: 'Bio je moj najbolji prijatelj, silno će mi nedostajati'

Nedavno je omiljena emisija proslavila svoj 32. rođendan, a poseban dan su proslavili na zabavni način. Voditelji Mirko Fodor, Zlata Muck SušecMaja Ciglenečki i ostali zaplesali su uz pjesmu 'Feels This Good'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Doris Pinčić (@dorispincic_doda)

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Florijan1974 22.06.2024.

    Pušite karu!

  • Kenny 19.06.2024.

    ovaj preplačeni htv je sve veči cirkus a voditelji nemaju ni kulture a bogme ni znanja,kaj ovi ostali delaju dok ne sjediju u prima naslonjačima !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare