To je to što me zanima!

Što nakon 'Braka'? Tamara nam otkrila kakav odnos ima danas s Filipom: 'Malo manje šutim...'

Jesu li Filip i Tamara završili zajedno? Ili je njezino priznanje u finalu 'Braka na prvu' uništilo prijateljstvo? Omiljena kandidatkinja otkrila nam je što se sve događalo nakon što su se kamere ugasile zadnji put
Vidi originalni članak

Tamara i Filip bili su među omiljenim parovima u četvrtoj sezoni sociološkog eksperimenta 'Brak na prvu' koji je završio u utorak navečer. U posljednjoj epizodi Tamara je priznala ono što se znalo već neko vrijeme, da joj se Filip sviđa, a kasnije i da se boji da će to priznanje uništiti njihovo prijateljstvo. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Shvatila sam da mi se Filip sviđa kada su ostali kandidati bili u Slavoniji, a mi taj vikend na svadbi njegove sestre. Nisam mu ništa željela reći da se ta tema pokrene dok smo još u eksperimentu. Mislila sam da to trebamo odraditi do kraja pa ću mu onda reći kako se osjećam - ispričala je za 24sata Tamara te dodala kako je imala zadršku i zato što smatra da je teško procijeniti realnost osjećaja koji su kreirani u uvjetima koji nisu stvarni i realni. 

ČETVRTA SEZONA SHOWA Ekspert Boris iz 'Braka na prvu' analizirao parove: 'Svi smo to vidjeli, išlo je u drugom smjeru'

Iako su svi do samog kraja očekivali da će joj Filip uzvratiti ljubav, to se nije dogodilo, a Tamara nam objašnjava kako su o svojim osjećajima razgovarali i nakon showa. 

- Rekla sam mu baš sve kako se osjećam, zašto i kako su nastali ti osjećaji. Napomenula sam mu da sam često bila zbunjena zato što sam imala osjećaj da od njega dobivam pomiješane signale, no i dalje sam željela vidjeti je li tako u realnom svijetu. Prihvatio je sve što sam rekla pa objasnio kako on trenutno nije u situaciji da želi vezu te da me ne želi povrijediti navlačenjem jer me previše poštuje te da on mene ipak i dalje gleda kao prijatelja. Bez obzira na to, naš se odnos nije promijenio, možda ja malo manje šutim - kaže kroz smijeh. 

ISKRENO ZA 24SATA Tiago iz 'Braka' o svojoj obitelji: 'Tata je imao leukemiju, sad se opet bori. Tina? Zaboljelo me...'

Ipak, prošlo je dosta vremena od snimanja, a i 'reuniona', a s vremenom su se promijenili i Tamarini osjećaji. Barem tako kaže. 

- Dala sam priliku da vidim hoće li se nešto s vremenom promijeniti, ali pustila sam to jer ne mislim trčati za bilo kim. I dalje mi je stalo do njega i drago što sam s njim bila dio eksperimenta. Bez obzira na to što vidim da znaju ljudi komentirati ovo i ono, ali mi smo jedini koji će znati kako je to bilo, a ja ne mogu ništa reći nego da nam je bilo lijepo - objašnjava. 

'BRAK NA PRVU' Tamara progovorila o priznanju da joj se sviđa Filip: 'Kasnije mi je šapnuo što misli o tome...'

Dodala je kako su joj se na Filipu najviše svidjeli ustrajanost, iskrenost i podrška, a na pitanje što dalje nakon showa, kratko je zaključila kroz smijeh: 'A dalje... Piši kući propalo!' 

Idi na 24sata

Komentari 28

  • @sve_je_laž 13.06.2024.

    Izgledaju ko brat i sestra.

  • orgi 13.06.2024.

    Totalno je umišljen! Tamara draga cura.

  • global 12.06.2024.

    Kako mala radi zgibove..

Komentiraj...
Vidi sve komentare