To je to što me zanima!

Što ju je tako jako uzrujalo? Kći Toma Cruisea ridala na telefon

Nedavno je Suri maturirala i uskoro će krenuti na fakultet. Nakon svog 18. rođendana odlučila je odreći se očevog slavnog prezimena jer s njime nije u kontaktu već 12 godina...
Vidi originalni članak

Kći poznatog holivudskog glumca Toma Cruisea i glumice Katie Holmes, Suri (18), viđena je na ulicama New Yorka, a fotografi su je uhvatili u vrlom emotivnom trenutku. Plakala je i brisala suze dok je razgovarala na telefon, a strani mediji nagađaju što je to moglo mladu Suri tako jako uzrujati. 

'OČI ŠIROM ZATVORENE' Nicole Kidman o bivšem mužu Tomu Cruiseu: 'Redatelj Stanley Kubrick nam je sabotirao brak‘

Mnogi sumnjaju da se radi o ljubavnim problemima te da je krivac za njezine suze dečko Toby Cohen. Uskoro bi oboje trebali krenuti na fakultet što bi značilo da više neće biti toliko vremena zajedno. Kako navode strani mediji, navodno je Suri upisala Carnegie Mellon College gdje želi studirati modu, dok je njezin dečko upao na prestižni Berklee u Bostonu, gdje će studirati glazbu. 

Prije nekoliko mjeseci Suri je maturirala, a letak na njezinoj maturi potvrdio je ono o čemu se dulje vremena šuškalo - da se odrekla prezimena svog oca kada je napunila 18 godina. S posljednjim rođendanom prestala je primati i alimentaciju koja je iznosila 33.000 dolara mjesečno, a koju je glumac plaćao otkako se 2012. razveo od Katie Holmes. 

PRIPREMIO SPEKTAKL? Tom Cruise bi mogao zatvoriti ovogodišnje Olimpijske igre?

Krahu braka navodno je presudila Scijentološka crkva, odnosno činjenica da Katie nije htjela da njezina kći tako odrasta. 

Na Surinu maturu Tom nije došao, već je viđen na koncertu Taylor Swift u Londonu, a upravo su je tamo naveli kao Suri Noelle, umjesto Cruise. Noelle je inače srednje ime njezine majke. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • @sve_je_laž 05.08.2024.

    Vidla Hajdug kako igra.

  • herr torro 05.08.2024.

    Ili ju decko napumpao pa kmeči,ili ju napumpao i usput dao nogu!druge nema!placi brezo bijela i ja cu sa tobom🤔😁🙉💪🌹

Komentiraj...
Vidi sve komentare