To je to što me zanima!

'Što joj je s licem? Pretjerala je s botoksom!' Jennifer Aniston iznenadila pratitelje izgledom

Jennifer Aniston je u uskoj haljini istaknula svoju vitku figuru. Iako je dobila mnoštvo komplimenata, neki su ipak komentirali kako njezino lice izgleda poprilično drugačije...
Vidi originalni članak

Nedavno je glumica Jennifer Aniston (55) stigla u Los Angeles kako bi proslavila svoju seriju 'The Morning Show'. U uskoj haljini s izrezom na nozi istaknula je svoju vitku figuru, a mnogi su primijetili kako izgleda nešto drugačije. Aniston je uvijek njegovala mladenački izgled, a često je znala istaknuti kako redovno trenira.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Pretjerala je s botoksom i filerima - glasio je jedan komentar na društvenim mrežama.

Iako je glumica dobila mnoštvo komplimenata, neki su ipak komentirali kako njezino lice izgleda poprilično drugačije nego inače.

NIJE MOGLA SKRITI EMOCIJE Jennifer Aniston prisjetila se Matthew Perryja pa zaplakala

Inače, Jennifer je otkrila kako vježba šest puta tjedno i kombinira pilates i jogu, a ako ne stigne do teretane, onda vozi kućni bicikl. Svojedobno je rekla kako uopće ne jede prženu hranu, povremeno posti.

SVE ZA MLADOLIK IZGLED Lososovo sjeme je novi trend pomlađivanja. Jennifer Aniston tako smanjuje bore na licu...

Prema pisanju stranih medija, nedavno su Aniston Sandra Bullock (59) bile ispred poznate ordinacije plastične kirurgije u Connecticutu. 

Aniston je još 2015. godine izjavila da nije obožavateljica injekcija.

- Ljudi misle da primam puno Botox injekcija, ali ja to ne činim. Ne kažem da nisam probala, ali vidim da je to sklizak teren. Sve te kozmetičke stvari izgledaju smiješno na meni - rekla je tada.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • post it 10.06.2024.

    Žena ima 55 godina i izgleda top. Ako ju uhvate na umoran dan, ovo je rezultat... I duplo mlađe dan nakon neprospavane noći izgledaju zgužvano

  • liliZG2.0 09.06.2024.

    počela se raspadati na vručini

  • mars7 09.06.2024.

    Prije je bila ljepsa bolje prirodno

Komentiraj...
Vidi sve komentare