To je to što me zanima!

Stephan iz protesta otišao iz restorana u Kumrovcu!

Jezikova juha: Stephana Macchija iznervirao je vlasnik restorana. Nije previše mario za posao, pa je francuski kuhar iz protesta odustao od posla
Vidi originalni članak

Restoran Stara vura u Kumrovcu nema stalne goste, a muku muči i s privlačenjem rijetkih turista. Očajni vlasnik za pomoć se obratio kuharu Stephanu Macchiju (38). Francuza s prebivalištem u Hrvatskoj ugodno je iznenadio bogati i ukusni nedjeljni ručak, no za sve ostalo restoran je dobio negativne ocjene. Stephanu se nisu svidjeli prostor te ponašanje i radne navike mladog konobara. Kvalitetni i ambiciozni kuhar bio je jedina svijetla točka restorana, no Stephan je izgubio živce saznavši da on tamo uopće ne radi. Pristao je na snimanje “Jezikove juhe” kako bi napravio uslugu vlasniku. Uzrujani i temperamentni Stephan u sekundi se spremio i odlučio otići iz restorana. Nakon duge rasprave strasti su se smirile, a kuhar je vlasniku podijelio savjete za uspješno poslovanje.

SVI GA ZAVOLE ČIM RIJEŠI SVE PROBLEME
Stephan Macchi nije sretan dok ga ljudi nazivaju tiraninom, no veseli ga što većina promijeni mišljenje čim posao krene nabolje. Francuz je prije 12 godina zbog ljubavi došao u Hrvatsku. Nedavno je u Zagrebu otvorio slastičarnicu Le Jardin, u kojoj prodaje tradicionalne francuske slastice.


Idi na 24sata

Komentari 14

  • Virus 08.12.2009.

    Whiteangel23,Stojim iza svake tvoje rijeci,ali me nervira njegov pristup i nacin kako postupa.lik mi je zakon ali nekad je prebrutalan.

  • marin.0202 08.12.2009.

    Nije ugostiteljstvo za svakoga tko misli da ima novaca. Aniti je nacelo ako je netko zavrsio ugostiteljsku skolu da je dobar ugostitelj. Servis, usluga prema gostu ispuniti zelje gostu pogotovo prema djeci paziti na detalje ,sitnice. Jaradim u malom restoranu sa 40-tak mejsta u jedno gradu u NWR-u i nas je restoranmjeasecima unaprijed izbukiran, i dnevon nam se desi da po 20-tak gostiju ne mozemo primiti. I to je tako dobro jer i ne zelimo biti veci. Varna nam je pristupacna cjena dobra usluga i zadovljan gost ,koji ima osjecaj kao da je kod kuce u svom vlastitom dnevnom boravku.

  • whiteangel23 08.12.2009.

    virus,pljuvala bi i ja po kuharima da mi jelo nije ukusno,a sigurno bi i ti kada bi ti koji zohar pliva u tanjuru...covice na sto su neke kuhinje izgledale!!!!zgadio mi se zivot!!!!a pitaj nekoj kuhara koje predmete je imao u skoli,pa ces vidit da im je HIGIJENA JEDNA OD NJIH.

Komentiraj...
Vidi sve komentare