To je to što me zanima!

Stela Rade pozirala u društvu Baby Lasagne: 'Ne puštaju te na miru, a nisam ti stigla reći sve'

Pjevačica i harmonikašica nastupala je u Umagu, a došao ju je slušati i Baby Lasagna. Oduševljena njegovim dolaskom, na društvenim mrežama podijelila je emotivnu poruku
Vidi originalni članak

Marko, najveće hvala što si došao i prisustvovao mom nastupu. Nije mi palo na pamet da te tražim sliku jer sam vidjela koliko te ne puštaju na miru, započela je Stela Rade u svojoj novoj objavi na društvenim mrežama. Glazbenica je podijelila fotografiju na kojoj pozira s Markom Purišićem, poznatijim kao Baby Lasagna. 

NASMIJAO OBOŽAVATELJE Baby Lasagna iz dječjeg bazena: 'Čekam da Elizabeta završi s poslom pa da idemo na plažu'

Glazbenica je dodala lokaciju Umag gdje je nastupala. Društvom Baby Lasagne, priznaje, oduševljena je.

- Kad su nas već uslikali, a ja ti nisam stigla reći sve što sam htjela, imam potrebu zahvaliti se i ovim putem pa još jednom podsjetiti ljude kakav si čovjek prije svega - napisala je te za našeg ovogodišnjeg eurovizijskog predstavnika imala je samo riječi hvale.

- Trebao si se desiti ovom svijetu, ovom vremenu, glazbi. Bog će ti dati da pronađeš mir u kaosu koji te snašao i da zauvijek voliš život koji živiš. Da ostaneš takav kakav jesi - zaključila je Rade.

NIJE JOJ REKLA Natali Rade istetovirala sestru Stelu na ruku i iznenadila ju

Inače, Stela se prijavila na Doru s pjesmom "Balkan pop", ali se nije uspjela plasirati na natjecanje. Pjesmu je objavila nakon što je ovogodišnja Dora završila, a brojni su komentirali kako je zaslužila sudjelovati na natjecanju. Dobila je brojne pozitivne komentare.

Za vrijeme Eurosonga, Stela je podržavala Lasagnu i navijala za njega.

- Sve najbolje, a i ja također volim Rammstein i u toj pjesmi se vidi da oni imaju utjecaj. Ima taj vajb, pa mi je baš zato pjesma genijalna, tako da je često poslušam - rekla je tad. Dodala je i da joj je Baby Lasagna bio apsolutni favorit ove godine. "Nije što je naš, ali je baš dobar", poručila je.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • zastoplacemtokomsexa-zbogpepperspreyauocima 28.07.2024.

    Skela Rade za predsjednivu.

  • 27.07.2024.

    Bravo curo! 🫶🏻

  • Puyol05 27.07.2024.

    Sta je ovo? Na sta izgleda ova cura sa tetovazama? Boze pomozi ko to zeni. Izgleda ko bojanka moje kceri Pa katastrofa. Ko je opce to? Danas svaka šuškica ima pravo pažnje medija.

Komentiraj...
Vidi sve komentare