To je to što me zanima!

Stari likovi iz 'Harryja Pottera' pojavljuju se u novom filmu

Vrijeme radnje najnovijeg filma iz serijala filmova o svijetu Harryja Pottera jest početak dvadesetog stoljeća, tako da vjerojatno nećemo vidjeti sve likove. No neki se ipak pojavljuju
Vidi originalni članak

Zvijezde filma 'Fanstastične zvijeri i gdje ih naći', Alison Sudol (glumi Queenie) i Dan Fogler (preuzeo je lik Jacob) pričale su o mogućnosti da se u novom filmu pojave i poznati nam likovi iz prethodnih filmova o Harryju Potteru.

I premda smo već u foršpanu vidjeli da se slavni čarobnjak spominje, ovo je prvi put da je netko i potvrdio da bismo mogli vidjeti Dumbledorea u filmu. Kao što je  Fogler naznačio, Dumbledore se pojavljuje u djelu.

- Kako priče budu napredovale, čut ćete da se spominju vaši omiljeni likovi. I možda ćete vidjeti njihove mlađe 'verzije' - izjavio je Fogler.

Pogledajte intervju

Film je, naravno, snimljen prema djelu britanske spisateljice J.K.Rowling, autorice serijala o čarobnjaku Harryju Potteru. Uz Eddieja Redmaynea u glavnoj ulozi, u filmu nastupaju i Katherine Waterston u ulozi Tine, Dan Fogler kao Jacob, Samantha Morton glumi Mary Lou, a oskarovac Jon Voight će se naći u ulozi Henryja Shawa. Uz njih će u filmu nastupiti i  Ron Perlman i Colin Farrell u manjim ulogama. Redatelj je već prokušani redatelj filmova iz serijala Harryja Pottera, koji je režirao sve filmove o mladom čarobnjaku od 2006. naovamo.

'Čudesne zvijeri i gdje ih naći' u CineStar kina stižu u distribuciji Blitz Film i Video 17. studenog ove godine.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare