To je to što me zanima!

Stari farmeri izbacili finaliste u sobu za sluge: 'Da ne smetaju'

Farmeri nisu ni ustali, a već su se posvađali. Među prvima koji su ustali bili su Blaženka, Ivan i Nedjeljko kuhali su kavu i odlučili da ju neće napraviti i za ostale
Vidi originalni članak

Posljednjeg tjedna titula sluge pripala je upravo finalistima - Anni, Blaženki, Ivanu i Ivici, a njihova rekcija ukazala je na pravo zadovoljstvo. Mia im je rekla da će preseliti dva kreveta u sobu za sluge i tamo će svi četvero boraviti te priupitala počasnog Gazdu Romana kakvi će biti njihovi zadaci. 

- Neka nam ne dolaze ovdje smetati, neka puno uče i neka se pripremaju - kazao je Roman. 

- Mislim da će nam biti ugodno, učit ćemo i dat ćemo sve od sebe. Zezat ćemo se, uživat ćemo svi četvero tamo - rekla je Blaženka. 

Nova TV

- Ja služim drugim ljudima otkad sam došao prvi dan na farmu, a pošto sam kod kuće oženjen, sluga sam otkad sam potpisao za brak. Ta titula mi je postala svakodnevica - našalio se Ivica u svom stilu.

Ni Ivanu nije teško palo to što će biti odvojeni od ostalih farmera, dapače i više mu se nego svidjelo: 

- Služiti zajednici na ovoj farmi meni je bila iznimna čast. Volio sam doprinijeti i donijeti obola ovoj zajednici da što više dukata zaradimo. Mi smo ovdje sad kao u nekom mini hostelčiću.

Farmeri nisu ni ustali, a već su se uspjeli posvađati. Među prvima koji su ustali bili su Blaženka, Ivan i Nedjeljko koji su kuhajući kavu odlučili da ju neće napraviti i za ostale farmere koji su još spavali. Također su se osvrnuli i na nered u kući, što je Blaženka i prigovorila ostalim farmerima u sobi. 

Nova TV

- Ja tek sad vidim da sam bila ovdje Pepeljuga - rekla je.

Prozvanom se našla i Kristina koja se odmah počela braniti i govoriti kako je ona uvijek prala suđe.

Kako se farmeri natječu za pobjedu u pojedinačnim igrama koje će ih plasirati u farmersku olimpijadu, nakon natjecanja u kategoriji najbrže životinja, slijedilo je natjecanje najbolja kuhača. Natjecatelji kuhari Anna, Anamarija i Aldo morali su pripremiti lungić, a degustatori su bili Mentor Joža i ugostitelj Zlatko Puntijar, a najviše im se svidjelo Annino jelo. Anamarija je osvojila drugo mjesto, a Aldo treće.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • The Countess 16.12.2015.

    cekaj jel vi stvarno ovo gledate? na kojem je to programu

  • kung fu panda 16.12.2015.

    kokošinjac

  • šator 16.12.2015.

    ova farma kao da ne postoji toliko ju komentiraju da ne mogu procitati do dva komentara ,suskaju ana marija je iskreno rekla da su oni dobili sto su bili na farmi a blazenka skace kako nije u redu da je to rekla ,daj da blaza pobijedi i da dijeli novac sa svima neces nikome dati niti kunu osim svojima koji su te nagurali u finale ..

Komentiraj...
Vidi sve komentare