To je to što me zanima!

Stankica o vezi na daljinu s Tonijem: 'Putovala sam po 240 kilometara za jedan dan s njim'

Brojni su bili uvjereni ovaj par neće uspjeti održati ljubav na daljinu, no dokazali su suprotno. Stankica je u Banja Luci pokrenula svoju liniju odjeće, dok Toni živi i radi u Splitu
Vidi originalni članak

Većinski susreti planiraju se strateški. S vremena na vrijeme dogode se i po koji ishitreni jer je želja jača, napisala je Stankica Stojanović (37) o vezi na daljinu sa 'Savršenim' Tonijem Šćulcem (32).

Navela je kako njoj i Toniju daljina ne predstavlja nikakav problem. Splićanin i njegova partnerica izvrsno balansiraju poslovne i privatne obveze, s obzirom da Stankica živi u Banja Luci. 

- Kad vam sljedeći put ne odgovore na poruku, a vi se potrudite da nađete opravdanje, kad prihvatite 'nemam vremena' kao argument, iako to uglavnom ukazuje na različite prioritete. Željela sam prijeći 240km zbog 24h. Učinio je i on isto tko zna koliko puta - napisala je Stankica u objavi.

ZALJUBLJENI 'Savršeni' Toni i Stankica pričali o planovima i svadbi: Vjenčanje ćemo sakriti od očiju javnosti

Stankica je podijelila i niz fotografija kojima je prikazala kako izgleda jedan dan kada se ona i njezin Toni napokon sretnu.

- Dakle dobro funkcioniramo na daljinu. Hvala na pitanju - dala je Stankica.

Podsjetimo, Toni i Stankica upoznali su se u emisiji 'Gospodin Savršeni' u kojem je Stankica postala Tonijevom izabranicom i odnijela posljednju ružu. Brojni su bili uvjereni ovaj par neće uspjeti održati ljubav na daljinu, no dokazali su suprotno. Stankica je u Banja Luci pokrenula svoju liniju odjeće, dok Toni živi i radi u Splitu.

POGLEDAJTE TRAILER: 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • 05.04.2023.

    Svaka bi bila sretna s njim!

  • -777- 05.04.2023.

    Kad se duše prepoznaju ... 😊🐞🍀

  • Istra No.1 05.04.2023.

    Ima ona kod kuče ko če..je..da je...počeše...za portale...ah..ljubav na daljinu...čuvala se..nevina...😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare