To je to što me zanima!

Stanija sama u novom showu: Snimat će sve što starleta radi

Starleta od 1. rujna počinje sa snimanjem realityja u svom stanu u Novom Sadu. Riječ će biti o provokativnom relityju. Kamere će starletu pratiti 24 sata dnevno
Vidi originalni članak

Zvijezda reality showa 'Survivor' uskoro će se pojaviti u još jednom realityju. S jedne privatne izraelske televizije Staniji Dobrojević predložili su da snime reality o njoj, piše srpski Kurir.  Starleta od 1. rujna počinje sa snimanjem realityja u svom stanu u Novom Sadu, a honorar će joj biti 222 tisuće kuna. Riječ će biti o provokativnom showu. Kamere će je pratiti 24 sata dnevno cijelih mjesec dana. Staniju će snimati dok se tušira, presvlači i tulumari po klubovima. 

- Bilo je mnogo zanimljivih djevojaka koje su mi bile konurencija, ali Izraelci su izabrali mene jer sam mlada, popularna i obrazovana - potvrdila je Stanija za Kurir. 

- Izraelce je zainteresirala moja životna priča. Rođena sam u Virovitici, ratno sam dijete. Otac mi je bio uspješan ekonomist koji se intenzivno bavio politikom od 1991. do 1995. godine kad je ubijen. U jednom danu izgubila sam oca, zapalili su nam kuću i bacili bombu na auto. Majka je ostala sama, s dvoje male djece i tada smo se preselili u Srbiju. Tatine sestre su imale novaca pa su nam financijski pomogle - otkrila je Stanija za Kurir. 

Idi na 24sata

Komentari 178

  • Jabuka2012 03.09.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • MajaPetrlić 30.08.2012.

    što vi objavljujete?!

  • pa šta je 30.08.2012.

    naprosto obožavam tu damu ,sva mi je kalt. još jedino nisam vidio grimasu kad njake na tvrdo - nadam se da mi želja bude ispunjena .hvala.

Komentiraj...
Vidi sve komentare