To je to što me zanima!

Splićanka Đana pobjednica je srpskog glazbenog showa IDJ!

Đana Smajo glasovima publike postala je nova IDJ zvijezda i time osvojila novčanu nagradu i putovanje
Vidi originalni članak

Splićanka Đana Smajo (20) pobijedila je u drugoj sezoni srpskog glazbenog showa IDJ. Uz pomoć mentorice Nataše Bekvalac (43), iza sebe je ostavila 11 kandidata i osvojila nagradu od gotovo 125.000 eura za potrebe snimanja pjesama, spotova i medijske promocije.

POSVETILA GA MAJCI VIDEO Koja atmosfera, emocije! Splićanka Đana nastupom je sve rasplakala: 'Bez teksta ostadoh'

I dalje ne vjeruje

Đanu je sa svojim glasovima izabrala publika koja je glasala putem društvenih mreža, a osim financijske nagrade osvojila je i putovanje u Berlin koje je poklon sponzora showa.

- Mama, uspjela sam! Hvala svima do neba, volim vas. Čekam da mi se malo slegnu dojmovi, ne mogu vjerovati da se ovo dogodilo - napisala je Đana na svom Instagram profilu uz fotografije iz finalne večeri.

Prva pjesma broji milijunske preglede

Đana je za IDJ već izbacila svoju prvu pjesmu naziva 'Ljubav' koja je u svega dva tjedna na YouTubeu prikupila preko dva milijuna klikova i trenutno je sedma na listi najpopularnijih pjesama.

Talentirana Splićanka tri se puta natjecala na Dori, a sada je odnijela pobjedu na popularnom showu koja bi joj mogla otvoriti put ka najvećim uspjesima.

- Htjela sam riskirati i mislim da ću kroz ovo natjecanje biti viđena na svim područjima Balkana i ovime showom želim svoju glazbu proširiti - ispričala nam je Đana u nedavnom intervjuu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Đana Smajo (@dana_smajo)

Idi na 24sata

Komentari 4

  • mudro_slovo 26.12.2023.

    Termin "balkan", kao i "balkanski poluotok" je izmišljotina. Dakle, ne postoji. Sve i kad bi postojao, a ne postoji, Hrvatska ne bi bila njegovim dijelom ni po jednoj osnovi. Učite, djeco, povijest i geografiju ili barem guglajte.

  • ironiron 26.12.2023.

    Pih....

  • 25.12.2023.

    Mnogo lepo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare