To je to što me zanima!

Soraja na Ringišpilu ostala bez Rolexa vrijednog 220.000 kuna

Srpskoj starleti su u Splitu za vrijeme trajanja folk festivala 'Ringišpil' ukrali Rolex vrijedan više od 200.000 kuna. Soraja je krađu prijavila policiji no ne nada se da će pravda biti zadovoljena
Vidi originalni članak


Istina je da su mi ukrali sat, ali ne bih se željela bilo kome zamjeriti i pogrešno nekoga optužiti, rekla je srpska starleta Soraja Vučelić.

Ona je bila promotor i zaštitno lice folk festivala Ringišpil u Splitu, gdje su joj ukrali sat Rolex vrijedan 220.000 kuna.

- Bili smo u kaosu oko festivala te je u moju garderobu neprestano netko ulazio i izlazio. Bilo je tu od frizera do šminkera, od konobara do hostesa, kao i brojni obožavatelji, tako da svatko od njih može biti potencijalni kradljivac - rekla je razočarano.

- Očito griješim što sam dopustila da mi se ljudi previše približe, a među njima je puno lopova i prevaranata - zaključila je Soraja.

Peh je prati još od Podgorice gdje su joj prije dvije godine spalili terenac. Nedugo zatim kupila je identičan auto, ali su joj ga ubrzo zapalili. 

 

Idi na 24sata

Komentari 84

  • ZagrebČipovi 07.08.2016.

    Zapalili terenac,kupila identiča, kaj kukaš šaneri ti klepili sat, pa kupiš identičan heheh

  • Isenbeck 07.08.2016.

    Neću komentirati kako je Soraja došla do Rolexa, nego ću opet komentirati ne pismene novinare. U podnaslovu stoji (naglasio sam glupost koju je "novinar" napisao): "Soraja je krađu prijavila policiji no NE NADA SE da će pravda biti zadovoljena". Ja sam uvjeren da se ona nada da će pravda biti zadovoljena. Ali, vjerojatno sumnja u to da će sat biti nađen i vraćen. A što se važnosti same vijesti tiče... ah, tko me je tjerao da to čitam?

  • Renato Habek 07.08.2016.

    Jel to rolex od 100 kn koji se prodaju po facebooku :-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare