To je to što me zanima!

Sonja Kovač raznježila objavom! Podijelila je slatke trenutke s kćeri: 'Naših prvih mjesec dana'

Sonja i njezin zaručnik postali su roditelji 10. svibnja, a influencerica je tijekom cijele svoje trudnoće objavljivala kako se osjeća
Vidi originalni članak

Doslovno nisam uopće bila na mobitelu osim kad bi ju slikala 'zilion' puta iz ovog kuta, iz onog kuta, svaki detalj, ovaj, onaj, kako ne bih nešto slučajno propustila, započela je Sonja Kovač (39) na društvenim mrežama. Influencerica je sa svojim pratiteljima podijelila niz fotografija na kojima se nalazi kćerkica, čije ime još nije otkrila javnosti. Ona i njezin zaručnik Goran Mandić postali su roditelji sredinom prošlog mjeseca.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Naših prvih mjesec dana - napisala je Sonja uz fotke. 

Influencerica je s pratiteljima podijelila njihove 'slatke' trenutke, a u prvom planu su ručice djevojčice.

INFLUENCERICA I GLUMICA Sonja Kovač se oglasila prvi put nakon poroda: 'Napokon mogu reći kako imamo sve u životu...'

- Kad mi kažu pa to je novorođenče samo spava i jede, što radim dok spava - što radim? Pa gledam u nju! Upijam svaki pokret i svaku ekspresiju na licu, koristim svaku sekundu jer vrijeme tako brzo prolazi! - dodala je.

LJUBAVNA PRIČA PARA Tko je zaručnik Sonje Kovač? Postali su roditelji, a spojila ih je ljubav prema putovanjima

Sonja je tijekom cijele svoje trudnoće objavljivala na svojim društvenim mrežama kako se osjeća i kako prolazi kroz samu trudnoću. Vijest o trudnoći objavila je krajem prosinca.

Kada je rodila objavila je video koji je prethodio samom porodu te prve trenutke nakon poroda. 

- Prošla sam svijet, vidjela čuda, ali nijedno se ne da usporediti s tobom. Sada sam potpuna i mogu napokon reći kako imam sve u životu. O količini zahvalnosti i suza radosnica bih mogla napisati roman, ali da ne duljim jer ne mogu skinuti pogled s nje od kada je stigla... - napisala je Sonja Kovač na svom Instagram profilu. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare