To je to što me zanima!

Šokirao ju apartman u Brseču, fotkala ga pa spavala na plaži: Ovu sam rupu platila 83 eura!?

Strana blogerica na društvenoj mreži TikTok dijeli svoje doživljaje i iskustva s putovanja. Posjetila je i Hrvatsku, gdje ju je dočekalo neugodno iznenađenje. Naposljetku se snašla i uživala dalje
Vidi originalni članak

Bila sam beskućnica jučer, a sada ću vam ispričati zašto, započela je mlada YouTuberica Saomai iz Austrije svoju objavu na društvenoj mreži Tik Tok. Šokirala se nakon što je trebala odsjesti u apartmanu blizu Opatije za 83 eura (nešto više od 600 kuna) po danu.

POGLEDAJTE VIDEO: YouTuberica popljuvala apartman

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Jučer sam došla u Hrvatsku, u prekrasan grad Brseč, a sada ću vam pokazati apartman. Možete li vjerovati? Odvratno - rekla je blogerica pokazujući apartman u kojem se nalazi jedan bračni krevet i kuhinja, a koji nalikuje na stariju, neuređenu garsonijeru. 

Nije željela tamo spavati, a plaža joj se svidjela pa je odlučila tamo provesti noć. Uzela je pokrivač i jastuke pa rekla:

- Evo, to je bio moj smještaj preko noći. Slažem se da je pomalo opasno, mogla sam biti opljačkana, ali vidite da sam preživjela.

Grad joj se sviđa, no napomenula je kako ju je apartman doista rastužio. Ne može vjerovati što se iznajmljuje za te novce. 

- Moram vam priznati kako sam se na plaži čak i naspavala - zaključila je YouTuberica koja se na čitavu situaciju cijelo vrijeme smijala. Nije mogla vjerovati što ju je u Hrvatskoj dočekalo. 

Nakon Brseča, Saomai je otišla u Rovinj. Snimka koju je podijelila s Rovinja je malo veselija, a pohvalila se i kako je napokon jela burek. 

Potom se počastila i sladoledom i naposljetku išla na druženje s prijateljima u obližnji kafić.

Idi na 24sata

Komentari 218

  • ArifaHradzira 10.07.2020.

    Ja i moja obitelj smo se nagledali svasta znaci od dolaska pa si moras ocistiti i posteljinu navuc na krevete ili nedobijes ni posteljinu vlasnik ode rece da ce donijet i vise ga nevidis dok nekrenes doma, imas jednu zlicu i jednu salicu ni tv nit ista osim kreveta za 50 E ocaj dojdes pa dva tri sata prvo sve natopis domestosom vjerujte znala sam zacepit odvod s kamencom i pljesni i pjeskom koje sam odlupila s tus kade. Samo jednom sam ljetovala na Viru u sobi ovakvoj isto s kuhinjom ali uredno i cak su nas docekali rucnici narolani i svjece mirisne upaljene svaka cast gospođi. I bilo nam je divnoo. Nazalost sve je vise ovakvih ljudi joji bi za jedan dan htjeli da donaklade vise dana i zarade

  • Linda Arte 10.07.2020.

    treba izaci neka komisija i to sve klasificirati, nemoze se sve zvati apartmanom, ima i drugih kategorija, npr. soba, stala, kokosinjac, garaza i tome slicno .....

  • Žuži. 10.07.2020.

    imam divno iskustvo ,slike nemaju nikakve veze sa stvarnošću.Jednostavno vam kažu da j došlo do greške i ako hoćeš kući idi ili prihvati ovaj pajzl.U Biogradu sam jednom umjesto uplaćenog apartmana dobila drvenu kućicu,a ujutro kad sam se probudila,nisam u prvi mah kužila šta je to crno po plahti i po meni gmiže..E pa mravinjak je pao drito u moj krevet.Daske na podu su se dizale na drugom kraju kad staneš kao na klackalici.Valjda se od hodanja poremetilo.Našla sam nekog domara koji je bio dovoljn o drzak i rekao mi rekao nek se popiškim na krov kućice ,pa će se mravi razbježati.Otišla sam treće jutro ..Novac su vratili nakon nekog natezanja,te tvrdili da bi mi oslobodili mjesto za koje sam platila da sam imala strpljenja još dan dva biti u kućici..Znači od 10 dana 5 bih (čisto sumnjam da bi me preselili)provela u kućici koja je bila u totalnom raspadu

Komentiraj...
Vidi sve komentare