To je to što me zanima!

Snimili smo Kate Middleton s djecom u Londonu: Tisuće ljudi joj oduševljeno maše i skandira

Reporteri 24sata u Londonu su snimili kočiju u kojoj se vidi kako princeza Kate maše građanima! Pojavila se na ceremoniji 'Trooping the Colour'
Vidi originalni članak

Naši reporteri bili su u prvim redovima u Londonu kada se princeza Kate Middleton (42) provozala u kočiji. Mahala je građanima, a brojni su skandirali njezino ime. Princeza se danas prvi put pojavila u javnosti nakon što je otkrila da joj je dijagnosticiran rak. Princeza je na tradicionalnoj paradi Trooping the Colour došla u pratnji s djecom i princem Williamom (41). Kasnije će princeza s obitelji pozdraviti javnost s balkona Buckinghamske palače.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Parada je povodom rođendana kralja Charlesa, a kada je princeza stigla na ceremoniju svi su joj zapljeskali te su skandirali njeno ime. Brojni su oduševljeni njezinim povratkom, a Kate nije skidala osmijeh s lica.

POVRATAK GODINE Princeza Kate Middleton prvi put u javnosti nakon dijagnoze!

Princeza je nosila bijelu haljinu dugih rukava dizajnerice Jenny Packham. 

Podsjetimo, princeza je u siječnju završila u bolnici gdje je imala operaciju abdomena. Dva mjeseca nakon je šokirala objavom da boluje od raka. Od tada svakodnevno prima tisuće pisama podrške od svojih obožavatelja.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Mr. Pickles 15.06.2024.

    Mumsy, Nanny, Sonny and Girly 🙃

  • Nickkobalt_X 15.06.2024.

    Pazi svjetski ekskluziv...

  • hoffa 15.06.2024.

    Jel i senf tu negdje?

Komentiraj...
Vidi sve komentare