To je to što me zanima!

Snežana je rasturila večerom: 'Nemam riječi, sve je savršeno'

Snežana je kuhala drugog dana u showu 'Večera za 5', a svojim jelima oduševila je ekipu
Vidi originalni članak

Domaćica Snežana Zeba ugostila je protukandidate drugog dana ovotjedne 'Večere za 5'. Za svoju večeru dobila je 40 bodova, a kandidati su imali samo riječi hvale! "Nemam riječi, sve je bilo savršeno", otkrio je Mihael. Složio se i Karlo: "Da ima više, dao bih i više".

NIŽU SE KRITIKE Gledatelji 'Večere za 5' opleli su po Mihaelu: 'Sram ga bilo! Sve je pojeo, a dao je sedmicu...'

Pripravu večere Snežana je započela glavnim jelom - 'Čarobnim tanjurom'.

- Pretpostavljam da će zaista biti čaroban tanjur, čim je ova junetina u pitanju - otkrila je Matea, a složio se i ostatak ekipe. Kuhanu junetinu odlučila je Snežana poslužiti s rajčicama i pireom. Nakon glavnog jela, domaćica se odlučila spraviti desert - 'Slojeve ljubavi'.

- To će biti neki kolač od višanja, kakao... bit će miješani - otkrila je Manda Monika i dodala da smatra da će desert biti sladak, ali i kiseo.

- Spoj višnje i kakaa, možda nekakva torta - pretpostavila je Matea. Uskoro je Snežana otkrila da se radi o kolaču od višanja i kave te čokolade. Za kraj, domaćica se prihvatila predjela 'Zeleno u bijelome'.

- Možda juha od cvjetače s nešto malo svježeg sira - komentirao je Mihael naziv predjela. Uskoro je domaćica otkrila da se radi o pogačicama u obliku srca!

Sa srcem je dovršila večeru, a potom se Snežana okrenula pripremi za doček gostiju. Dočekala ih je uz prigodni aperitiv - gostima je ponudila višnjevac, liker od drenka i orahovac, a u točenju joj je pomogao Karlo. "Nimalo treme nisam imala", otkrila je Snežana kada su gosti stigli.

- Žena je legenda, jednostavna, opuštena, nije imala tremu, lijepo nas je dočekala - potvrdila je njezine riječi Manda Monika. "Višnjevac je bio super, ja sam to eksirala", zaključila je Matea.

Predjelo je prvo stiglo pred ekipu - 'Zeleno u bijelom'.

- Izgled predjela je bio lijep, zelena boja i pogačice - bilo je privlačno naizgled - otkrila je Matea.

'VEČERA ZA 5' Karlo je zaradio 37 bodova zbog nedovoljno pečenog kotleta: 'Legenda si, ali moglo je bolje'

- Bilo je stvarno i fino, bučine sjemenke, pogačice - dodala je. Pohvale je imao i Mihael.

- Fasciniran sam, predjelo je bilo savršeno - zaključio je.

'Čarobni tanjur' ekipu je oduševio! "Jako lijepo servirano, svidjelo mi se sve na tanjuru", otkrio je Karlo.

- Okus je vukao na domaću juhu kakvu je pravila moja baka, svidjelo mi se što i ovako možemo iskoristiti meso, malo drugačije - dodao je student. "Bilo je obilno, ali i prefino", komentirala je glavno jelo Matea.

Za kraj, stigao je pred kandidatkinje i desert.

- Ovaj desert nije bio ni presladak ni nesladak, višnja je dala kiselinu koja je pridonijela slatkom dijelu, bilo je vrhunski - otkrio je Mihael.

U lijepoj atmosferi, Svetlanina večera privela se kraju - uz prigodne poklone gostima. 'Podrumski bećari' zasvirali su ekipi za kraj i lijepi ugođaj.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare