To je to što me zanima!

Smiljka se osjećala puno bolje i oporavljala se, a sljedeći tjedan je trebala snimati i emisiju

Glumica je naime završila na Rebru jer joj je pozlilo, a kako saznajemo, prebacili su ju na odjel jer se osjećala puno bolje. Čak je imala i zakazano snimanje na HRT-u
Vidi originalni članak

Dok se obitelj, prijatelji i kolege glumci opraštaju od glumačke dive Smiljke Bencet Jagarić, teško je oteti se dojmu kako su neki od njih, unatoč Smiljkinim poznim godinama, ipak zatečeni njenim odlaskom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Glumica je naime završila na Rebru jer joj je pozlilo, a kako saznajemo, prebacili su ju na odjel jer se osjećala puno bolje. Čak je sljedeći tjedan imala i zakazano snimanje na HRT-u. Glumica se trebala pojaviti u emisiji 'Zlatna liga'.

OMILJENI GLUMCI Ovo su najemotivniji trenutci Smiljkina života: Regica i Dudek su na zadnjem snimanju uživali

Prisjetimo se, glumica je preminula u 89. godini. Vijest o njezinoj smrti potvrdio nam je njen nećak Nino Matijašec te iz HDDU-a.

- Danas smo je trebali ići posjetiti i onda su nam javili iz bolnice da je umrla. Iznenada joj se pogoršalo - rekao nam je.

Glumica je zadnjih mjeseci bila u domu za starije i nemoćne. To je bio njezin izbor i u tom domu je bila sretna. Teško se je kretala jer je dan nakon potresa, u ožujku 2020. kod kuće je pala i slomila kuk. No vedar duh, optimizam nisu je napuštali.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • vinja 01.04.2023.

    Sućut obitelj i prijateljima. Upoznala sam je u bolnici gdje sam radila. Doživjela sam je kao jednostavnu, pristupačnu i divnu osobu, ugodnu u društvu. Neka joj je laka zemlja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare