To je to što me zanima!

Smilja iz 'Ljubavi na selu' ima dva propala braka: Zvonko joj je poručio da on ipak 'nije taj'...

Smilja se za Zvonkovo srce odlučila boriti jer smatra da imaju slični karakter. No, Zvonko joj je poručio da nije za nju i da ne želi vezu
Vidi originalni članak

Smilja iz showa 'Ljubav je na selu' odlučila se suprostaviti Zvonku nakon romantičnog putovanja. Smilji je, čini se, prekipjelo pa su zadnje jutro na putovanju provela u tišini, a u autu je pored Zvonka i zaplakala, no on je to ignorirao.

- Otkad si ušao u auto, ni pogledao me nisi. Manipulator, moj Zvonkec - predbacila mu je, pa rekla kako ponekad očekuje da i on preuzme inicijativu kad je njihov odnos u pitanju.

'LJUBAV JE NA SELU' Siniša i Martina uživali uz more i poljupce pa ga ona iznenadila: Šteta što odlazim bez prstena!

- Ona dobiva i 'dobro jutro' i 'laku noć'. Zagrljaj i poljubac ne dobiva i neće ih još dugo dobivati - komentirao je Zvonko, a zatim je postao još hladniji. 

- Ništa s tobom neću imati. Toliko toga forsiraš. Mi smo na putu upoznavanja i nismo uspjeli. I točka. Meni je lijepo i ovako samome. Bolje ovako nego imati neispunjenu ženu pored sebe, koja nije kompletna. I sad joj ja trebam dati ljubav, pažnju i jedan krivi pogled – ne valja. Smiljo, nisam taj - poručio joj je, a zatim je i zaplakala.

Smilja Livančić ima 55 godina i dolazi iz Pakraca, a za Zvonkovo srce se odlučila boriti jer smatra da imaju slični karakter.

'LJUBAV JE NA SELU' E, moj Milko! Umjesto Jasna nazvao je Vesna, a to mu nije prvi put: Nije mi jasan nikako..

Iza nje su dva braka, a iskreno je priznala i što očekuje od budućeg partnera - da nije egocentričan manipulator i sebičan. Iako još nije pronašla 'onog pravog', Smilja ističe kako su joj rođenja njene djece najljepši događaji u životu.

POGLEDAJTE VIDEO: ECIJA IVUŠIĆ O VEZAMA

Idi na 24sata

Komentari 30

  • Coco.Chanel 18.06.2023.

    Sve je to gluma i za to su plaćeni.Sta se tice ljubavi ona forsira on manipulira i koristi situaciju da se proslavi na tv.Na njemu se vidi da voli samo sebe i iskljucivo sebe.

  • Actros1 18.06.2023.

    Zvonko je derpe ljudi moji

  • Duncan 18.06.2023.

    Zvonko bi mladju zensku, je, evo sve trce pa se guraju ove od 25 godina da budu s njime

Komentiraj...
Vidi sve komentare